2 Division Pulje 1

LOKALBRAG PÅ SOFFY ROAD – VEJGAARD MOD JETSMARK

LOKALBRAG PÅ SOFFY ROAD – VEJGAARD MOD JETSMARK

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal I møde og hvornår skal kampen spilles?
– Vi møder Jammerbugt FC på hjemmebane, og det foregår fredag aften kl. 18.00 på Soffy Road ! Vi glæder os helt vildt til lokalbraget

Hvilket kendskab har du til jeres kommende modstander?
– I og med det er et lokalbrag, som står imellem både venner og fjender, så er kendskabet til vor modstandere virkelig, virkelig godt. Det samme gælder selvfølgelig for Bo Zinck og hans disciple i den anden lejr. Begge trænere er bevidste om styrker såvel som svagheder hos hinanden, og hvem der for udnyttet det bedst, ja det bliver formentligt et skak spil hele vejen igennem. Jeg tror ikke på det bliver et opgør, hvor der bliver hevet de store kaniner op ad hatten, til gengæld bliver det en kamp med massere af intensitet, og så vi i sidste ende se, hvem der spiller hinanden skakmat!

Godt begyndt er halvt fuldendt, siges der, men føler du den sætning passer på jeres start på sæsonen hvorfor/hvorfor ikke?
– Sæsonen er 5 runder gammel, hvilket betyder at der fortsat restere 17 kampe i grundspillet i 2. Division. Vi har startet sæsonen godt, men det ændre bestemt på vores tilgang til kampene. Vi er er ydmyge, og holder begge ben på jordens, og så vores fokus kun på den næste kamp. Derfor tager vi en kamp ad gangen, og så må tiden vise, hvor langt det rækker når grundspillet er ovre.

Hvis du skulle sætte en overskrift på kampen ud fra dine forventninger, hvordan vil den så lyde og hvorfor?
– LOKALBRAG OG FREDAGSBOLD PÅ SOFFY ROAD