2 Division Pulje 1

HOBROS BØDLER FRA VEJGAARD MØDER AB PÅ SOFFY ROAD

HOBROS BØDLER FRA VEJGAARD MØDER AB PÅ SOFFY ROAD

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår afvikles kampen?
– Vi møder Akademikerne fra Gladsaxe på lørdag på Soffy Road. En kamp man som langvarig fodboldfan kun kan se frem til, da man som lille voksede op med AB som en del af af toppen i superligaen, med verdens bedste sponsor på maverne, nemlig PlayStation. De har haft nogle uhyr dygtige fodboldspillere i fortiden, mest kendt er måske den tidligere landsholdsanfører René Henriksen, de tidligere landsholdsspillere Jan Michaelsen, Jan Hoffmann, Stephan Andersen, Peter Løvenkrands og Martin Albrechtsen. Derudover har de haft den, i min optik bedste individualist superligaen nogensinde har set, nemlig Mohammed Zidan. Vi taler altså om en klub der er blevet danmarksmestre hele 9 gange, så vi møder endnu en gang klub som på mange måder er større end vores egen, men det kunne være fedt at sende dem hjem til djævleøen med et nederlag i banken.

Hvis du ser på resultatet i sidste spillerunde, giver det dig så tro på tingene før denne kamp og hvorfor/hvorfor ikke?
– 3-3 kampen imod Jammerbugt giver mig tro på tingene, fordi vi atter en gang viste at vi aldrig giver op. Der hersker en fuldstændig unik vindermentalitet og sammenhold på og omkring vores hold. I mellemtiden har vi så også dræbt et superligahold fra Hobro i landspokalturneringen. En kæmpestor dag for alle i og omkring VB. Det var en god kamp, men self. Også en kamp der tærede på vort mandskab. Det er jeg dog ikke i tvivl om vi nok skal kunne håndtere. Vi må dog ikke blive for selvfede på den konto, og selvom “Ronaldo diæten” sikkert har været på tale hos mange af vor spillere, er det vigtigt de for restitueret og spist rigtigt inden lørdagens brag imod AB, for vi møder altså et dygtigt mandskab som også topper vores række.

Hvilke ord vil du sætte på jeres kommende modstander?
– Det er med afstand den største klub i hele 2. Divisionsregiet, og en klub som spiller fint fodbold. De er samtidig førerhold hvilket selvfølgelig ynder respekt. Respekten for modstanderne bliver dog pakket væk i samtlige 90 minutter på lørdag.

Hvis du skulle sælge kampen, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
– Jeg behøver ikke at sælge denne kamp, for var man på Soffy Road i tirsdags imod Hobro, så tænker jeg da man kommer igen lørdag, da man så hvad Vejgaard mandskabet var istand til at levere. Ej det skal man simpelthen bare fordi at det er tid til endnu et meget interessant besøg på Soffy Road. Vi glæder os meget til kampen !