2 Division Pulje 1

VEJGAARD HAR PT. MISTET 3 SPILLERE

VEJGAARD HAR PT. MISTET 3 SPILLERE

Hvilken målsætning har I som klub for den kommende sæson, samt hvad mener du set ud fra Jeres forårssæson, der skal til for at realisere denne målsætning?
– Vores overordnede målsætning er først og fremmest at sikre os en ny sæson i 2. Division. Dette gør vi hurtigst ved at spille os i top 6 i grundspillet, det er dog måske at tage munden for fuld som amatørklub. En top 6 placering bliver selvsagt svært, da der er mange dygtige hold i rækken. Det er dog det der er på spil i grundspillet, så det går vi selvfølgelig efter og skulle det ikke lykkes, så er det vigtigt at have så mange point med over i et kvalifikationsspil som overhovedet muligt. I og med at det nu er den notorisk svære sæson 2, har holdende fået et kendskab til hvad vores hold har stået for, så jeg tror ikke længere der er nogle der går ud og undervurdere os. Vi ved der venter en svær sæson, men hvorfor skulle vi ikke også være i stand til at knække den nød også.

Hvis du ser på den serie og kreds, I som klub er havnet i efter sommerferien, hvad er så din umiddelbare vurdering af den styrkemæssigt?
– Kigger jeg ned over vores pulje, ser jeg en række enormt stærke hold. Middelfart som sidste år, var at finde i østkredsen, ser jeg som den største bejler i denne række til en eventuel oprykning. De storsatsende fynboer bliver en stor mundfuld for alle holdene i denne række. Derudover har vi et stærkt felt af hold som også var at finde i oprykningsspillet sidste år: Jammerbugt, Brabrand, Ringkøbing, Aarhus Fremad, samt uglerne fra Gladsaxe Idrætspark (AB). Hvem af dem der kommer til at udfordre Middelfart hårdest må tiden vise, men mit bud er Brabrand. De var også med til det allersidste i kampen om oprykning sidste år, og Tom Søjbjergs tropper har en ualmindelig evne til at vinde de tætte kampe. Alle ovennævnte hold, er blandt favoritterne til top 6 efter min optik. Så har vi nedrykkerne fra Nordic Bet Ligaen fra Thisted, som pt. Er et svært hold at blive kloge på. De vil også komme til at blande sig i kampen om top 6, og selvom de har mistet en masse spillere, så har de også fået mange nye ind. For dem tror jeg meget kommer an på, hvor godt de kommer fra land. Men at de er blevet gjort til favoritter til oprykning af Danske Spil til odds 2.70, er mig en gåde ! Jeg mener der er mange hold som er på bølgelængde, med dem, men okay … vi får se. Så har vi Dalum, Sydvest og os selv som klarede fri sag i kvalifikationsspillet i sidste sæson. Men som alle tre viste at det er hold som er i stand til at slå alle hold i rækken. Sidst men ikke mindst er der de to tilbagevendte hold i 2. Division, Næsby og VSK Aarhus. Begge klubber er rutinerede i divisionsregi, og derfor bliver deres tilvænningsperiode da også kortere end normalt. Begge to ser jeg som to hold som kommer til at gøre en god figur i rækken. Med andre ord er der lagt op til et hundeslagsmål om placeringerne i rækken i både top og bund! Det bliver spændende at følge 2. Division, så jeg vil da herfra opfordre folk til at komme på lægterne, og følge sæsonen fra tæt hold ! Et bud på en oprykker overall, skal læserne da også have med herfra… Der er et hold der kun kan skuffe, og det er FC Helsingør. Med et fuldtidsetup, har de økonomiske muskler som vi andre kun kan misunde, og derfor er mine forventninger da også at de napper den enlige plads til Nordic Bet Ligaen.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter. Samt hvordan ser din egen fremtid ud indenfor fodboldens verden?
– Vi har qua vores gode sæson sidste år, spillere som har vist sig flot frem, og dermed gjort sig interessante for klubber på en højere hylde. Udover det kalkulerede stop fra Mads Vestergaard der er flyttet til Aarhus for at bo (Hvad han skal fodboldmæssigt vides i skrivende stund ikke), har vi desværre taget afsked med Mathias Andersen og Nicolai Rask Lassen, som fremover skal tørne ud for Thisted. Sådan er gamet…  Det er bare vilkårene for en klub der ikke selv kan binde spillere, og der er da også no hard feelings i forhold til afgangene på holdet, det er tværtimod bare at lykønske dem med muligheden og ønske dem alle held og lykke. På tilgangssiden har vi pt. Fået en enkelt ind, men det venter vi med at løfte sløret for til tuneringen er i gang, og mon ikke der kommer et par stykker mere, og ellers er det en styrkelse i sig selv, at spillerne har fået mere ”mos på køleren” efter sidste sæson ! Vi glæder os meget til endeligt at skyde sæsonen i gang  !