2 Division Pulje 1

VEJGAARD TABTE TIL DUKSENE FRA AARHUS FREMAD

Vejgaard 2. division

Hvem mødte I, hvad blev resultatet af kampen, samt hvem scorede jeres mål?
– Vi mødte rækkens dukse fra Aarhus Fremad, og her måtte vi desværre se os slået med 0-3.

Hvad var din umiddelbare reaktion på kampen?
– Jeg så desværre ikke selv kampen, og har derfor svært ved at udtale mig om opgøret. Men det gør da ondt at se holdet kæmpe med tingene i øjeblikket. Jeg er dog fortrøstningsfuld, og er sikker på vi nok skal få vendt tingene igen.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
– Eftersom jeg ikke så kampen, kan jeg heller ikke her give en ordentlig udtalelse. Men jeg har dog set dem, i andre kampe og formoder de så lige så stærke ud denne lørdag som de øvrige gange jeg har set dem. Det er altid en mundfuld, når man møder holdet fra Riisvangen.

Når I skal tilbage på træningsbanen i den kommende uge, hvad skal der så arbejdes med så I står skarpest til næste kamp?
– Der skal arbejdes knaldhårdt for at få vendt bøtten rundt, og vi får en svær og hård uge med først et møde med Superligaholdet fra AaB, og dernæst en svær udekamp på BankParken i Tønder. Der skal noget humør ind på holdet, og så skal der naturligvis arbejdes på at gøre os klar til de to kampe, hvor den vigtigste af dem er kampen imod FC Sydvest.