2 Division Pulje 1

VEJGAARD-HOLDLEDER: DALUM BLIVER EN SVÆR NØD AT KNÆKKE

Vejgaard 2. division

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal i møde og hvornår skal kampen spilles?
– Vi spiller hjemme imod Dalum IF, hjemme på Soffy Road kl. 13.00 !

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Dalum IF er et rutineret Divisionsmandskab. De bliver ligesom i sidste sæson en hård nød at knække, selvom vi da havde et ret godt tag på dem. Det er et mandskab som på dagen er i stand til at få point imod alle, men som også har haft sine udfordringer i ny og næ. Derfor er det et mandskab som der er muligheder imod, men det er der så også for dem, hvis de rammer dagen.

Hvad gør at I står med de 3 point efter den kommende kamp?
– Uha ….. Efter 4 nederlag i træk, og 5 hvis man tæller pokalnederlaget imod AaB med, skal man være varsom med sådan et spørgsmål. Alle mand i den hvide trøje, forventer jeg er parate til at give alt hvad de har, for at levere hvad der skal til, for at tage de 3 point. Selvom spillerne er ramt på selvtillidskontoen efter nogle hårde uger for os, så er det ved at være “time for change”, og derfor forventer jeg at se et Vejgaard mandskab der vil kæmpe til allersidste blodsdråbe i kampen om de 3 point.

Hvilket hold har i dine øjne været efterårets største overraskelse (negativt og positivt) i jeres pulje og hvorfor?
– Der restere fortsat massere af kampe før boet skal gøres op i vores kreds, men indtil videre har jeg været imponeret over Morten Mølkjærs Aarhus Fremad mandskab. Det er ingen overraskelse de er placeret  i den øverste halvdel af tabellen, men at de er nummer 1 efter 10 kampe, med en defensiv der kun har lukket 2 mål ind, det er ganske enkelt noget som man bare må bøje sig i støvet for. Et homogent hold, der både kan lukke af, og spille fremad, og så har de ikke mindst fået stabiliseret deres bundniveau. Hvor lang tid de kan holde, skal blive spændende at se, men en ting er vist….. Fremad bliver en mundfuld for alle mandskaber i denne række. De negative overraskelser, syntes jeg ikke jeg er i en position til at udtale mig om endnu, da vi ikke just selv har præsteret som vi skal i den sorte September. Derfor vælger jeg kun at sende en buket afsted imod Fremad i denne ombæring.