2 Division Pulje 1

VEJGAARD SKAL EN TUR I GRYDEN

Vejgaard 2. division

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal i møde og hvornår skal kampen spilles?
– Vi skal til Gryden i Middelfart, for at møde en af 2. Divisions absolutte sværvægtere. Kampstart er kl. 14.00 på Middelfart Stadion.

Kan i mønstre, det som du vil betegne som stærkeste opstilling og hvordan vil i taktisk gribe kampen an?
– Det stærkeste hold er altid, dem man har til rådighed. Hvordan vi taktisk vil gribe kampen an, for Middelfart at se på lørdag.

Hvis du skal beskrive jeres modstander og hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Middelfart er som tidligere nævnt, en af sværvægterne i 2. Division. De har en økonomi, som mange af vi andre klubber kun kan misunde, og spiller for spiller er de et virkelig godt spillende fodbold. De er gode på bolden, og har individualister der kan afgøre kampene til deres fordel. Offensivt såvel som defensivt.

Hvis du skulle sælge kampen, så der kom flere tilskuere på stadion, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
– 2. Division er langt fra den mest hypede række her i landet, men der sker alligevel spektakulære ting i kampene uge efter uge. Fodbold skal ses live, og når der kommer røgsignaler fra pølsesvingene rundt omkring i landet, på hyggelige adresser, ja så emmer det bare af fodbold. Og så skader det vel heller ikke at der er kolde fadøl i hannerne !
Jeg vil gerne opfordre folk til at komme mere rundt på 2. Divisions stadions rundt omkring i landet, lige fra Soffy Road i Nordjylland, til Riisvangen i Østjylland, til Bank Park Tønder i Sydjylland, og henover bælterne til via de altid hyggelige fynske stadions til og med de legendariske adresser på Sjælland som Tingbjerg Ground, Valby Idrætspark, Gentofte Stadion og ikke mindst Gladsaxe Idrætspark. Plus de mange andre fantastiske atmosfærefyldte stadions i landets tredje bedste række.