2 Division Pulje 1

LYNET SLOG NED I VEJGAARD EFTER 7 SPILLERUNDER

LYNET SLOG NED I VEJGAARD EFTER 7 SPILLERUNDER

Hvem skal I møde i den kommende spillerunde og hvad er succeskriteriet for jer?
– Vi møder Næsby Boldklub på Soffy Road kl. 13.00, hvor der iøvrigt er gratis adgang. Succeskriteriet for et hold der har tabt mange kampe i streg, er såre simpelt. Der er såmænd ikke så mange dikkedarer, vi skal på tavlen, og så må vi efterfølgende se om det er blevet til 1 eller 3.

Hvad kan man som tilskuer forvente, hvis man trodser kulden og vil se efterårsbold?
– Først og fremmest er der gratis adgang, så de der trodser kulden kan se frem til en kamp imellem to hold, som kæmper om at få et så godt fundament inden forårskampagnen. Vi håber at der kommer folk på lægterne og bakker os op, så vi kan få den succesoplevelse som vi alle hungre efter.

Hvilke ord føler du bedst beskriver den modstander I står overfor?
– Næsby Boldklub er et spændende bekendtskab. Fynboerne er i denne sæson vendt tilbage til landets tredje bedste række, men var før det at finde i denne i en lang årrække. Faktisk rykkede de op foran et Vejgaard mandskab med gamle legender som Lohmann, 2 X Strandquist, Tom Christensen, Breum, Kristian Østergaard og Erik Thuesen tilbage i 2001. I denne sæson har vi allerede mødt Næsby en gang, og her hentede vi et point i overtiden, da det blev til 3-3, på en dag hvor vi var noget heldige. Næsby har en række gode spillere, og det er et hold som vi har respekt for, og de kommer da også til Soffy Road med nyvundet selvtillid efter en 1-0 sejr over VSK Aarhus, men omvendt vil jeg også vurdere at det er et hold, som vi har gode muligheder imod.

”Åben Mikrofon” – hvad vil du fremhæve som det mest positive ved efterårssæsonen og hvad har været den største negative oplevelse (det kan være jer selv, en modstander, dommeren eller noget fjerde)!
– Efteråret har budt en gigantisk rutschebanetur, som ikke engang den legendariske på Bakken, kan måle sig med. Efter 7 runder stod vi og havde ikke tabt, og var avanceret til pokalens 3. Runde efter sejre over først Vildbjerg og dernæst Hobro. Sidenhen er lynet så slået ned i os, og vi har været hårdt ramt af skader, og har ikke haft en succesoplevelse siden den famøse Hobro kamp, hvilket har været ekstremt hårdt for alle på-og omkring holdet. Vi har fået ørene i den helt store maskine et par gange, blandt andet imod AB, men specielt i Thisted, som var en dag direkte til glemmebogen. Muligvis den dårligste præstation jeg i mine 8 år, har set fra bænken. Lige så sjovt det hele var i starten, lige så hårdt har det så været siden da. Når det er så er sagt, syntes jeg faktisk at vores gruppe af spillere, trods hårde tider holder hovederne højt og arbejder stenhårdt for ændre tingenes tilstand. Det er også den eneste måde at tackle denne pointmæssige krise på, og vi er stadig fortrøstningsfulde omkring at tingene nok skal vende for os