2 Division Pulje 1

VEJGAARD-KAMP HAVDE ALT PÅNÆR EN VINDER

VEJGAARD-KAMP HAVDE ALT PÅNÆR EN VINDER

Så blev efterårssæson færdigspillet – hvilken placering og pointhøst endte det med for jer og levede den op til jeres målsætning før sæsonen?
– Vi ender med at spille 3-3 imod Ringkøbing, i en kamp der havde det hele, lige bortset fra en vinder. Jeg føler det skulle have været os, men den anden lejr vil nok mene noget andet.

Stemmer ovenstående placering og pointhøst overens med jeres præstationer i efteråret – hvorfor/hvorfor ikke?
– Vores placering stemmer overhovedet ikke ens med forventningerne. Ja, vi er en rendyrket amatørklub, og vi dyster i ny og næ imod nogle tunge drenge i dansk fodbold. Alligevel kan vi ikke være tilfredse med vores position, men tabellen lyver som sagt aldrig.

Hvis du skal beskrive jeres efterårssæson, hvilke ord føler du så er mest dækkende og hvorfor?
– Vores efterårsæson har været som dag og nat. Vi startede glimrende, og havde i den grad heldet med os. Vi startede med at være ubesejret efter 7 runder, inden vi mødte Akademikerne der gav os en lektion i skarphed og kynisme. Vi sendte tilmed Vildbjerg og Hobro ud af landspokalturneringen, og fik også tanket selvtillid den vej igennem. Vi må dog erkende at kampene siden AB kampen, har kostet dyrt, både pointkontoen og ikke mindst på mandskabet, hvor vi har haft et hav af skader. Når det er sagt, har det ikke været godt nok det vi har leveret, og vi har om nogen revanche til gode til foråret.

Der venter Danmark 2 afgørende EM-kampe mod Gibraltar og Irland – hvordan tror du disse 2 kampe ender?
– Jeg tænker at Danmark sikre sig en billet til EM. Jeg vil blive ekstremt skuffet, hvis dette ikke er tilfældet. Jeg tænker at det bliver en form sag hjemme imod Gibraltar, mens turen til Lansdowne Road bliver anderledes nervepirrende. Jeg sætter min lid til lidt Eriksen magi.

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
– Vi spillede 3-3 imod Ringkøbing, i en kamp hvor der var åben hus i begge ende, og tilskuerne blev vidne til en regulær Messi aktion, der desværre endte med en keeperredning.

Hvordan vil du beskrive Jeres præstation i kampen og hvad vil du så fremhæve og hvorfor?
– Jeg syntes jeg så et VB hold der havde den fandenivolskhed, som jeg ikke har set i et utal af kampe. Det var virkelig en flok spillere sol gav den alt for en sejr, hvilket jeg tænker de ret beset også havde fortjent. Fortjent og ufortjent er dog ellers normalt begreber jeg ikke operere med når jeg taler fodbold. Nu venter en velfortjent vinterpause, inden vi går igang igen, og vi er klar til at levere en mandfolkeindsats for st bevare eksistensen i 2. Division.