Jylland Serie 2 Pulje 15

MANDFOLKEPRÆSTATION AF KVIK TRODS STRAFFESPARKS-NEDERLAG

MANDFOLKEPRÆSTATION AF KVIK TRODS STRAFFESPARKS-NEDERLAG

Så blev efterårssæson færdigspillet – hvilken placering og pointhøst endte det med for jer og levede den op til jeres målsætning før sæsonen?
– Vi endte som 2’er med vanvittige 31 point. Det levede op til målsætningen, men skuffelsen over ikke at rykke op er stor. Vi tabte førstepladsen i sidste spillerunde efter at have ligget der 12 ud af 13 runder.

Stemmer ovenstående placering og pointhøst overens med jeres præstationer i efteråret – hvorfor/hvorfor ikke?
– Jeg synes vores præstationer var en oprykning værdig, men vi må også lette på hatten for Fårvang, som gjorde det et kussehår bedre. Vi havde rækkens med afstand bedste defensiv og holdt i mange kampe modstanderne fuldstændig fra fadet. Trods mange brændte chancer endte vi med rækkens anden bedste offensiv.

Hvis du skal beskrive jeres efterårssæson, hvilke ord føler du så er mest dækkende og hvorfor?
– Lige ved og næsten. Det ovenstående underbygger ordene.

Der venter Danmark 2 afgørende EM-kampe mod Gibraltar og Irland – hvordan tror du disse 2 kampe ender?
– 5-0 og 0-0.

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
– Vi mødte St. Restrup i playoff, 1-1 i ordinær og tabte så efter straffespark. Vi spillede næsten 100 minutter i undertal, hvor St. Restrup ikke skabte én chance, så det er med stor ærgrelse, at vi allerede er gået på vinterferie.

Hvordan vil du beskrive Jeres præstation i kampen og hvad vil du så fremhæve og hvorfor?
– Vi startede planmæssigt med at komme foran, men blev så ramt af udligning og udvisning inden for 5 minutter tidligt i kampen. Trods en mand i undertal, havde vi godt styr på dem, men det lykkedes altså ikke at få udnyttet overtaget i hverken ordinær eller forlænget spilletid. I stedet blev det tilfældighedernes lod i straffesparkskonkurrencen, hvor St. Restrup havde marginalerne på 3 ud af 5 spark, mens vi brændte en enkelt, som sendte os ud i vintermørket. Jeg vil især fremhæve den indsats, som blev leveret efter udvisningen. Det var en mandfolkepræstation.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]