2 Division Pulje 1

VEJGAARD-HOLDLEDER: SVÆRT AT KOMME UDEN OM MIKE VESTERGAARD

VEJGAARD-HOLDLEDER: SVÆRT AT KOMME UDEN OM MIKE VESTERGAARD

Hvis du skulle stå for kåringen af ”Efterårets-spiller”, hvem ville så løbe med kåringen og hvorfor?
– I 2. Divisions vestpulje, er det nok svært at komme udenom Mike Vestergaard fra Aarhus Fremad. Han har været fremragende for Aarhus klubben, og har været en udslagsgivende faktor for sit holds succes. Hvis jeg skulle pege på efterårets spiller i vores egen trup, vil jeg nok sige Peter Højgaard. Peter har et meget højt bundniveau, og spiller sjældent en dårlig kamp. På sin position som venstreback vinder han de fleste af sine dueller, og så har en motor så jeg sjældent har set noget lignende. Den motor, vil de selv på Mercedes fabrikkerne nede i Stuttgart være misundelig over.

Hvem var efterårets “unge-stjerneskud” hos jer og hvordan vil du beskrive ham som spiller?
– Efterårets unge stjerneskud, tror jeg de fleste med kendskab til Vejgaard truppen, troede skulle være Younes Christiansen. Knægten startede da også på fremragende vis da han nettede imod Middelfart i sæsonpremieren og leverede et flot indhop nede i Vildbjerg. Som efteråret skred frem måtte han desværre sande at træerne ikke vokser ind i himlen, når man kommer op og spiller voksenfodbold. Det skal han dog ikke lade sig slå ud af det, og han skal blive ved med at tro på sig selv. Der skal arbejdes med at få bygget noget fysik på, og så skal vi huske på at han kun er 18 år, og er ikke en gang seniorspiller endnu. Der vil komme up’s and downs, sådan er gamet, og sådan er processen.
Færdighederne er der og potentialet er stort, så snuden skal bare holdes i sporet. Jeg er overbevist om at han i foråret, kommer til at spille en en mere afgørende rolle for holdet, og at den lange opstart bliver god for ham.

Hvordan har træningskulturen været i løbet af efteråret og hvordan er sammenholdet på jeres hold?
– Træningskulturen har været god, og der er et godt udviklingsmiljø på træningsbanerne. Sammenholdet på vores hold føler jeg er godt, og det er da også noget vi dyrker. Der er mange spillere som har spillet sammen i mange år, og som derfor også har betydning for sammenholdet.  Omklædningsrummet skal være et rart og trygt sted at befinde sig, og jeg føler også at vi altid har været gode til at få integreret nye medlemmer i truppen. Der er generelt set en god kultur på-og omkring vores hold.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter?
– Vi skal først og fremmest have fundet en ny assistenttræner, hvilket der i skrivende stund også arbejdes på. Nicki Fischer har valgt at stoppe, og på vegne af VB vil jeg gerne takke ham for sin indsats. Der er ingen tvivl om at han vil blive savnet. På spillerfronten har jeg ikke hørt om nogle der søger andre græsgange, men man ved aldrig. På tilgangssiden forventer jeg at der kommer et par nye ansigter, og dermed nyt blod på holdet. Men det er ikke til at sige, og specielt ikke på vores hold da vi er en af de få klubber i 2. Division som ikke betaler spillerlønninger, og derfor ikke kan binde spillerne til klubben. Derfor må vi se hvad der kommer til at ske. Men det skulle da i såfald være første gang vi ikke har fået nyt blod ind i truppen i en pause.