Jylland Serie 2 Pulje 13

40 FRA KVIK TAGER TIL MALAGA

40 FRA KVIK TAGER TIL MALAGA

Står den i begyndelsen af 2020 på træningslejr og hvis ja hvor skal I hen eller er der et ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben?
– Opstarten indeholder altid en træningslejr i Kvik/Aalestrup. I år er den dog lidt ekstraordinær, da de stærke drenge i fodboldudvalget har strikket en imponerende tur til Malaga sammen fra 6.-10. februar. Vi skal 40 afsted, hvilket er helt fantastisk. Kanon opbakning til et kanon initiativ. Det bliver på alle måder en uforglemmelig tur.

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt hvordan ser det ud på afgangssiden?
– Mig bekendt er der ikke sket noget til hverken den ene eller anden side, men lad os se, hvad der sker i løbet af de næste måneder.

Hvis man ønsker at prøve noget nyt, hvorfor skal man så slå et smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Vi har et stort fremmøde til træning hver gang med en god blanding af ung og gammel, der altid er garant for en 3. halvleg, et væld af sociale arrangementer, godt kammeratskab, hyggeligt stadion, og ikke mindst stiller vi 4 seniorhold hver uge, så der er rig mulighed for spilletid uanset niveau. Og som den forestående træningslejr indikerer, så har vi altså en masse gode folk, som vil det bedste for vores klub og dens medlemmer og gør alt for at skabe gode oplevelser.

Søger i træningsmodstandere og hvis ja hvem og hvordan skal man kontakte jer?
– Vi har opstartsprogrammet på plads.