Jylland Serie 2 Pulje 13

Ny Cheftræner i KVIK

Ny Cheftræner i KVIK

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
– Ulrik Sørensen er nytilkommen førsteholdstræner i Kvik/Aalestrup. Flere af os kendte godt til Ulrik i forvejen, både som person, men også fra det fremragende arbejde han har leveret hos Foulum de sidste år, som han flyttede fra Serie 4 til Serie 1 på få sæsoner. Han udviser et stort engagement og har både spillernes personlige og fodboldmæssige udvikling for øje i hans trænerarbejde. Han tør sige, hvad han mener, kalder en spade for en spade, men med en meget respektfuld tilgang til tingene. Ulrik er et rigtig godt match, hvilket også var tydeligt under vores netop overståede tur til Malaga, hvor han faldt naturligt ind i den vigtige sociale del af vores klub.

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Jeg har kun ros til overs for den indsats, de har leveret. En helt outstanding dedikation i både træningsfremmøde og vilje til at løfte i flok.

Åben mikrofon! Hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved jeres opstart indtil nu, og hvad trækker i modsatte retning rent negativt?
– Vores Malaga-tur var helt exceptionel og en oplevelse for livet. Forbilledligt arbejde af fodboldudvalget, spillere som i løbet af sidste år hjalp med at tjene penge til turen i deres fritid og i særdeleshed tovholder Jesper Andersen, som virkelig har været på arbejde for, at alle vi andre nærmest bare kunne læne os tilbage og nyde denne gennemførte træningslejr.

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– I Malaga spillede vi første træningskamp mod et akademi-hold bestående af spillere fra hele verden, som jagter den europæiske fodbolddrøm. Et helt sindssygt velspillende hold, som det lykkedes os at slå 3-2. Næste kamp er mod Hobros JS-hold lørdag 15/2 kl. 15 på kunstgræs i Hobro.

Hvad er succeskriteriet for jer i den kommende træningskamp?
– Succeskriteriet er,  at vi ikke falder igennem mod en på papiret stærkere modstander. Vi vil gerne kæmpe med, hvor det er sjovt, når turneringen starter, hvilket kræver, at vi kan steppe et niveau eller to op både konditions- og spillemæssigt. Det skal vores træningskampe mod højere rangerende hold bl.a. bruges på at finpudse.