top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 1 Pulje 2

LIVSVIGTIG SEJR TIL B73

Foto: B73 Slagelse
Endnu en kamp er overstået, hvem mødte I og hvordan endte kampen?
 Vi tog imod Kalundborg GB på hjemmebane og vandt 5-2 efter 2-1 til pause.Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen?
Den betyder at vi rykker et par pladser frem, så vi nu ligger 7’er efter weekendens resultater. Rækken er utrolig tæt, så det var en vigtig sejr og 3 gode point. Der er kun 4 point ned til stregen (som vi jo af erfaring ved, kan nå at rykke sig sidst på sæsonen) og vi må nok erkende at det er den vej vi skal kigge lige nu.

articles banner

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i kampen?
 Jeg synes faktisk der er mange der leverer en god præstation, i en ellers ikke vanvittig flot fodboldkamp. Der er mange spillere der har andel i de 5 mål vi laver, og vores keeper har ikke meget at lave udover de 2 mål de laver, der kommer lidt ud af ingenting. Det var rart, at vi endelig fik puttet bolden i kassen på vores chancer.

Hvilken overskrift føler du bedst passer, når man ser på kampen over 90 minutter?
Jeg ved ikke om det bliver en decideret overskrift til kampen, men overskriften for os selv var i hvert fald en livsvigtig sejr. Vi havde brug for en succesoplevelse efter en mindre god opstart og nederlag i første turneringskamp – så det var virkelig vigtigt at vi kom på tavlen. Der var derudover en masse der fik tanket selvtillid med mål, oplæg og gode præstationer så alt i alt en rigtig god kamp for os.