Jyllandsserien 2 Pulje 4

Løgstør-førsteholdstræner: Vi mødte den stærkeste modstander hidtil i foråret

Løgstør IF – Foto – Løgstør IF

Hvilken præstation synes du, at holdet leverede i opgøret, og hvorfor?
Jeg synes, at vi mødte den stærkeste modstander hidtil i foråret og leverede en godkendt indsats, som også kastede et enkelt point af sig.

Hvad blev udslagsgivende for kampens resultat?
Thisted havde en afslutning på vores overliggeren minutter før, vi udlignede til 2-2, og det er klart, at havde de scoret, havde det nok været dødsstødet til vores forhåbninger om point.

Hvad er det vigtigste, som I kan tage med fra opgøret, og hvorfor netop det?
At vi viste stor moral og kæmpede os tilbage fra 0-2.

Var der én eller flere spillere, der imponerede dig i opgøret, og hvorfor?
Mathias Toft var igen en fornøjelse at følge på den centrale midtbane, hvor hans bidrag både offensivt og defensivt var enorm vigtighed for holdet. En spiller, som Christian Husum i det centrale forsvar kom også i vejen for rigtigt meget og var samtidig god på bolden, så han fortjener også et klap på skulderen, men generelt var der flere, som leverede en god indsats, hvilket der også kræves, hvis vi som oprykker skal have point med fra kampene i Jyllandsserien.

Hvad skal I arbejde med frem mod den næste kamp?
Det bliver endnu en kamp på kunstgræs for vores vedkommende, så der er grundlag for, at vi kan komme til at spille fodbold langs jorden, så det vil vi da nok se, om ikke vi kan finde en øvelse eller to, som kan understøtte.

Blev holdet ramt af nogle skader, og i så fald hvor alvorligt ser det ud?
Vi måtte tage Jesper Frederiksen ud i pausen, eftersom han var tydeligt mærket af en mindre skade i den ene lægmuskel. I anden halvleg måtte også Mikkel Munk lade sig udskifte, efter at han havde ofret sig, og i holdets tjeneste havde kæmpet sig igennem det meste af anden halvleg med en skadet tommelfinger. Sidstnævnte står nok overfor en pause, mens vi håber, at vi kan have Jesper med i fredagens kamp.

Modstander: Thisted
Resultat: 2-2

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]