Jyllandsserien 2 Pulje 3

Løgstør skal møde Skive: ‘Vi skal levere en koncentreret, effektiv og til tider kynisk defensiv indsats’

Løgstør-holdfoto – Foto – Løgstør IF

Hvordan er den fysiske tilstand i truppen lige nu?
Vi har desværre en del skader i truppen p.t., som krydret med afbud af andre årsager gør, at vi måske ikke har helt så mange som tidligere, som byder sig til i kampen om startpladserne. Det er dog ikke det samme, som at sige, at jeg ikke mener at den trup, som vi sender i kamp, ikke kan hive alle tre point, for det har jeg fuld tro på, at den har kvaliteten til at gøre.

Hvad skal fungere for holdet, for at sejren bliver sikret?
Vi skal levere en koncentreret, effektiv og til tider kynisk defensiv indsats, så Skive ikke får foræret nogle unødvendige chancer. Skal Skive score mod os, så skal de selv formå at skabe chancerne, som skal give scoringer. I den modsatte ende skal vi så være skarpere, end vi var i den seneste weekend, hvor vi skulle bruge alt for mange chancer til at score de tre mål, som gav os sejren over AaB. Så kogt ned, så handler det om skarphed i begge ender af banen.

Hvem er favorit til opgøret, og hvorfor vurderer du det?
Jeg vil mene, at det er en meget lige kamp. Godt nok har vi seks point flere end Skive, men de kan med en sejr over os og en sejr i deres udsatte kamp komme op på siden af os. Derfor er det også en uhyre vigtig kamp, som venter os, og vi går 100 procent efter en sejr.

Hvad har I arbejdet med på træningsbanen, så holdet står snorlige til opgøret?
Vi har som altid fokus på at blive bedre till spillet med bolden.

Forventer du, at der kommer mange mål i opgøret, og hvorfor?
Jeg tror ikke, at det nødvendigvis bliver en målfest, men vi har for vane at skabe mange chancer, og kan vi formå at udnytte dem på lørdag, så kan vi forhåbentlig score et par mål

Hvem, tror du, scorer det afgørende mål for jer, og hvorfor har du fidus til ham?
Jeg vil tillade mig at fremhæve to spillere nemlig Christian Husum og Jonas Rasmussen i vores centrale forsvar. Kan de ramme niveauet og dermed bidrage til, at vi holder Skive væk fra chancer, så har vi taget et godt og vigtigt skridt mod et godt resultat.

Kommende kamp:
Modstander: Skive
Kampsted: Skive
Dato & klokkeslæt: Lørdag 25. september klokken 15

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]