Jylland Serie 2 Pulje 27

Løjt-spiller fik en sjælden startplads: Den tillid gengældte han ved at spille sin bedste kamp i meget lang tid

Løjt IF. Foto: Løjt IF

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Vores mål til 2-0, et dejligt langskud af Jonas Madsen på et godt tidspunkt. 

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Den er svær, da opgøret efter 30 minutter bar præg af hagl og massiv sidevind, hvilket gjorde det svært at spille. Dog er jeg tilfreds med vores første 30 minutter, hvor vi spillede bedst uden at være prangende. 

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
I den afsluttende fase var den fin. Dog kunne vi godt have været bedre i fasen, lige inden chancerne indtraf. Der var der flere situationer, hvor vi traf den forkerte beslutning fremfor den rigtige. 

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Det synes jeg helt bestemt. Vi var det bedste hold og vandt fuldt fortjent. Dermed ikke sagt, at det var nemt. Vi skulle trods alt helt hen til det 75. minut, før vi fik lukket kampen.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Det synes jeg ikke, man kan sige. Vi mødte dem i en træningskamp, men det var et helt andet hol, vi mødte i turneringen og også et bedre hold. 

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
Det må vi ikke være for langt fra, da der venter os to svære opgaver mod Gråsten Boldklub og Sønderborg Boldklub, som er to dygtige hold. Men jeg føler vi står godt p.t. 

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Vores anfører Jakob Lassen og angriber Mike Mortensen er de to, jeg vil fremhæve. Jonas Madsen kan man også tage med, men ham kan man nærmest fremhæve hver gang. Jakob spillede en god kamp i forsvaret på en ny position. Han var rolig på bolden, hvilket gav rigtig meget til vores opspil. Samtidig var han forudseende i sit spil og var god til at læse spillet. Mike fik en sjælden startplads, og den tillid gengældte han ved at spille sin bedste kamp i meget lang tid, og det er ikke kritik af hans tidligere præstationer. Han var en stærk opspilsstation, og han var også manden bag 1-0-scoringen, da han sikkert sparkede kuglen i kassen. 

Seneste kamp:
Modstander: Lundtoft IF
Resultat: 2-0-sejr til Løjt IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]