Sjællandsserien Pulje 1

Lørdagen kan også blive taget i brug i Albertslund

FOTO: Albertslund IF

Hvad tænker du om, at regeringen igen har givet mulighed for, at I kan komme ud at træne?
– Det er da fantastisk at vi igen må komme på græs. Der er en del restriktioner der besværliggøre træningen, men vi tager imod det med kyshånd. Regeringen lemper restriktionerne nærmest dag for dag, så vi ser frem til, at vi (forhåbentlig) snart kan træne på fuld kraft med alle spillere. Jeg håber DBU følger regeringen, når forsamlingsforbudet bliver hævet til 30-50 mennesker.

Hvornår begyndte I?
– En del af drengene har heldigvis holdt sig i gang med løbetræning siden start april. På banen startede vi op sidste uge, efter regeringen og DBU gav grønt lys.

Hvordan var følelsen ved igen at komme på græs?
– Hvis man har set hvordan køer ser ud, når de kommer på græs, så tror jeg man har et meget godt billede af vores følelse af græs under fødderne.

Hvilke forholdsregler har I taget i klubben for at kunne træne?
– Alle retningslinjer fra regeringen og DBU skal overholdes. Vi har en “corona ansvarlig”  fra bestyrelsen som er på stadion hver dag, for at huske trænerne og spillerne på de mange regler. Samtidig har vi fået vores fantastiske stadion personale til at kridte banerne op, så de opfylder kravene. Vi har fået udstyr til at vaske bolde og materialer efter træning, og spritdispenser flere steder på anlægget.

Hvad tænker du om de forholdsregler?
– Selvom det besværliggøre vores arbejde, så synes jeg det er helt fint og nødvendigt. Vi skal passe på os selv og de svage, så det nytter ikke noget samfundet tager sine forholdsregler, og vi ikke gør. Men synes også det snart er på tide at lempe lidt. Gerne ved næste fase, så vi kan træne flere sammen.

Hvor ofte skal I træne resten af foråret?
– Vi kommer til at træne 2 gange om ugen som udgangspunkt. Nogle uger vil vi nok tage lørdagen i brug, så det bliver til 3 gange.

Hvordan vil du beskrive jeres holds form efter den længere pause?
– Det er meget blandet. Dem som har holdt sig i gang, er i helt fin form. Dem der ikke har, er i meget dårlig forfatning. Nu er sæsonen alligevel aflyst, så vi har god tid til at bygge formen op igen, men vi starter allerede nu.

Var det overraskende for dig?
– Næ egentlig ikke. Der er altid nogle som går forrest, og nogle som halter bagefter. Dem der ikke har holdt formen ved lige, må bare give den en ekstra skalle, hvilket vi i trænerteamet også forventer af dem.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.