LSF skal møde Ishøj: Et af de bedst spillende hold i rækken

LSF LSF

Hvordan vil I gribe kampen an?
Det er et godt spørgsmål. Vi har nok udspillet vores chance, og det har Ishøj måske også, så det kan være, at begge hold ser på næste sæson allerede. De skadede spillere, der eventuelt måtte være, vil nok være oversiddere. Omvendt tror jeg, at vi gerne  – begge hold – vil gøre et godt indtryk. Så vi må se, hvad trænerstaben finder på.

Hvordan vil I forberede jer til opgøret?
Vi tabte tirsdag efter en straffesparkskonkurrence i pokalen, og vores senior 2 spiller sidste kamp lørdag. Så alle mand skal bruges, og da vi endelig har en træning torsdag, bliver planen for resten af juni nok lagt her. Men Ishøj er et fantastisk hold, og da turneringen vender lige nu, så tror jeg ikke, der vil være de store ændringer.

Hvem, synes du, er favorit til at snuppe de tre point, og hvorfor?
Det afhænger af indstillingen, men lad os bare udnævne Ishøj til favoritter.

Regner du med, at I får meget opbakning til opgøret, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Næ, det bliver nok den sædvanlige faste skare.

Hvilke styrker har jeres modstander, og hvordan skal I undgå, at de kommer til udtryk?
Uha, et af de bedst spillende hold i rækken. God boldomgang, og så scorer de en masse mål. Tror, de blev lidt overrasket over vores styrke for 14 dage siden, men nu er de jo advaret.

Har det hårde kampprogram sat sit præg i truppen, og hvordan kommer det til at påvirke opgøret?
Det påvirker alle hold. Der er ikke nogen, som er forfordelt her. Vi har haft vores skader, men det ser okay ud nu. Vi kan ikke klage, men det bliver fire kampe i juni, hvor der nok skal prøves noget af.

Kommende kamp:
Modstander: Ishøj IF
Kampsted: Ishøj
Dato & klokkeslæt: Lørdag 12. juni klokken 14

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED