Sydbank Pokalen

Lumb om BIF-plads: Hver dag er en kamp

Michael Lumb – Foto – Anders Jensen

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Brøndby Stadion (LigaBold.dk): 33-årige Michael Lumb har ikke væltet sig i spilletid i Brøndby-trøjen, siden han kom til klubben i januar.

Han har eksempelvis ikke været i kamp for Brøndby i denne sæson af 3F Superligaen, men til torsdagens pokalkamp havde Niels Frederiksen fundet en plads i startelleveren til den tidligere landsholdsspiller. Det kvitterede Lumb med en scoring til 4-0 i 8-1-sejren.

Michael Lumb siger til LigaBold.dk, at han arbejder hver dag på at komme tættere på startelleveren, men han ved ikke, om præstationen mod Allerød har fået ham mere ind i varmen.

– Det ved jeg ikke. Jeg ved godt, at hver eneste dag er en kamp for mig, uanset om det er træning eller kampe, jeg får, så er det en kamp, og jeg må gå ind til hver eneste dag med fuld skrald og håbe, at jeg kommer tættere på, siger Michael Lumb til LigaBold.dk.

Målet mod Allerød var samtidig Lumbs første i Brøndby-trøjen, og han glæder sig over, at Brøndby fik nettet hele otte gange mod Danmarksserie-holdet.

– Det er jo altid rart, jo flere mål, man kan score, jo bedre er det, og jo sjovere er det. Jeg synes også, at vi var gode til at kreere chancerne, og så var vi kølige i afslutningerne. Otte mål er meget godt, og det er vi selvfølgelig glade for. Det er længe siden, at vi har scoret så mange mål, så det er dejligt, siger backen og tilføjer, at det er med til at give mere selvtillid forud for den kommende Superliga-kamp.

Når den rutinerede back skal sætte nogle ord på Allerøds præstation, så kunne han godt mærke, at mandskabet ikke kunne følge med, da Brøndby satte tempo.

– Man ved jo godt, at de her hold spiller altid over evne, når man skal spille sådan en pokalkamp. Det er nok deres livs kamp, og man ved godt, at de kommer og giver alt, hvad den overhovedet kan trække. Man kunne godt se, at når vi kom foran 1- og 2-0, så knækkede kampen lidt, og så døde de lidt. Hvorimod, hvis den havde stået 0-0 længere henne i kampen eller de var kommet foran, så havde de fået lidt mere energi, og så kunne de måske have holdt den endnu længere, siger Michael Lumb til LigaBold.dk.

Næste opgave for Brøndby IF bliver mod AaB på søndag, og den kamp bliver spillet på Brøndby Stadion.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]