Jylland Serie 2 Pulje 24

Lund IF måtte gribe kampen anderledes an: Banen i Hover var ekstremt ringe

Lund IF – Foto Lund IF

Hvordan havde I snakket om at gribe kampen/kampene an?
Vi måtte gribe kampen en del anderledes an, end vi havde planlagt. Banen i Hover var ekstremt ringe. Det var noget med, de havde glemt at købe kridt, så vi kunne ikke spille på kampbanen. Vi ville hellere have spillet på en god gammeldags grusbane.

Er du tilfreds med holdets præstation i kampen/kampene, og hvorfor?
Meget tilfreds. De arbejdede godt og knoklede trods svære forhold. Jeg synes, spillerne var gode til at omstille stil til den svære bane og brugte ikke det som nogle undskyldning. Vi fik skabt de chancer, vi skulle og holdt dem fra de store muligheder. De scorede på et flot langskud, men ellers synes jeg, kampen var meget åben.

Er du positivt eller negativt overrasket over holdets præstation, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Som sagt, så er jeg positiv angående vores præstation. Vi havde ikke fortjent at tabe, og vi er klar til næste weekends kamp.

Hvilken udtryk synes du, at holdet fik vist?
Det var ikke muligt at vise noget udtryk. Vi fik vist, vi gerne og kan arbejde for tingene. Ellers så er der ikke noget i det, vi gerne vil vise om udtryk.

Hvis du skal udpege én eller flere detaljer fra kampen/kampene, hvad skal det så være?
Kan ikke lige komme i tanke om noget specifik.

Hvad skal der arbejdes på forud for den næste turneringskamp?
Vi fortsætter med at arbejde med de ting, vi gerne vil, og som vi også gerne vil have vist i første kamp. Vi glæder os til næste opgave mod VFC.

Hvem var kampens/kampenes spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Lasse Isager blev kampens spiller. Han fik lukket Hovers dygtige venstrekant godt ned og er altid god for en fair og hård indsats, så længe hans glasben kan holde til det.

Seneste kamp:
Modstander: Hover
Resultat: 0-1-nederlag til Lund IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]