Sjællandsserien Pulje 1

Lundtofte: Skulle bruge tid til at vende sig til Sjællandsserien

Foto: Lundtofte Boldklub

Lundtofte ligger lige nu næstsidst i Sjællandsserien Pulje 1, hvor man har to point over stregen, hvor Albertslund IF ligger. Cheftræner fra Lundtofte, Henrik Wendel Nielsen, mener at der lige skulle bruges lidt tid til at vende sig til det højere tempo.

– Vi var også oppe for nogle år siden. Det er som man skal bruge lidt tid på at vende sig til det. Man bliver straffet lidt mere, men der er kommet lidt mere styr på det, udtaler Lundtoftes cheftræner.

Henrik Wendel Nielsen, men også at holdet ikke skal redde sig på de individuelle præstationer.

– Vi har et rigtigt godt hold, men hvis der er for mange skader eller folk ikke kommer til træning, så er vi sårbare. Vi har lige nu 22 mand, med 2 målmænd i truppen. Vi har dog ikke nogle som stikker ud. Vi har en rimelig homogen trup, som ligget tæt op af hinanden, udtaler Henrik Wendel Nielsen, om Lundtofte-truppen.

Cheftræneren må også erkende, at det bliver svært, at redde sig i Sjællandsserien.

– De andre hold, som ligger dernede og bokser, de har et væsentligt større setup, hvor vi stadig er en lille klub. Helsinge er nok favorit til at rykke direkte ned. Nogle af de Nordsjællandske-klubber har også problemer. Flere af spillerne flytter til København, og skifter dermed også klub, udtaler Henrik Wendel Nielsen,, om den tætte pulje.

Lige nu er der pause i Sjællandsserien, grundet corona-virussen, og Lundtofte-cheftræneren, håber ikke at de ender ud i et for tætpakket program i foråret.

– Jeg er spændt på hvor længe det kommer til at gå, og om vi kommer til at spille en del engelske kampe. Vi havde otte kampe på to uger i sidste sæson. Vi havde kamp hver anden dag. Vi var også med i pokalen. Det kunne vi ikke klare. Det blev for meget, men nu er det ens for alle, siger Henrik Wendel Nielsen.

Opstarten havde dog ellers set fin ud, hvor holdet havde nået at spille tre træningskampe. Man har spillet 3-3 i mod Rudersdal og FC Udfordringen, og man slog Frem Hellebæk med 5-1.

– Vi har nået tre kampe. Det har været fint. Det er altid godt, at lave mange mål. Træningskampe er dog en ting. Tit bliver det godt et setup i 1. halvleg, og 2.halvleg kommer der mange ændringer, og der er det mere det fysiske der tæller, udtaler cheftræneren.

Lundtofte lægger ud i foråret i mod Fredensborg på udebane. Den kamp bliver spillet d. 4. april kl. 14.00, hvis pausen ikke bliver forlænget.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]