Jyllandsserien 1

Lykkelig IF Lyseng-anfører: Samtlige spillere var villige til at gå på kompromis og ofre eget ego

Foto: IF Lyseng

Hvordan havde I snakket om at gribe kampen/ an?
Vi vidste, at de ville blive en svær kamp. Dels fordi modstanderen spillede hårdt fysisk, dels fordi underlaget på Fort Langenæs ikke ligefrem var til den slags fodbold vi foretrækker. Særligt det sidste var afgørende for vores optakt. Vi måtte spille simpelt, gå på kompromis og arbejde ekstra hårdt.

Er du tilfreds med holdets præstation i kampen, og hvorfor?
Jeg er mere end tilfreds, faktisk ovenud lykkelig for vores præstation. Aarhus 1900 er en enorm svær modstander, og jeg har sjældent oplevet en bedre præstation fra holdets defensiv. Vores evne til at stå imod deres pumpende, direkte fodbold var uhørt. De blev aldrig rigtig farlige. Udover en defensiv pragtpræstation var jeg meget positivt overrasket holdets generelle arbejdsindsats og indstilling, selv holdets mindre duelstærke spillere kastede sig ind i tacklinger og efterlod det hele på banen.

Hvilken udtryk synes du, at holdet fik vist?
Et vinderudtryk. Samtlige spillere var villige til at gå på kompromis og ofre eget ego.

Hvis du skal udpege én eller flere detaljer fra kampen, hvad skal det så være?
Daniel Juels kasse. ‘Without a doubt’. Udover at være kampafgørende var målet ‘outstanding’. ‘Dani’ fik bolden i en kontra ude på højre kant, fik på elegant og effektiv vis sendt sin modstander ud efter pølser, idet han trak den ind i banen og smukt placerede bolden i det lange hjørne, og så med venstre. ‘What a goal’, ‘what a player’.

Hvad skal der arbejdes på forud for den næste turneringskamp?
Vi er oversidder i næste runde og spiller først næste kamp mod Odder den 18. april. Jeg tror fokus fortsat vil være på at styrke formen samtidig med at forbedre vores beslutningstagen med bold.

Hvem var kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Kampens spiller blev efter kampen givet til målmand Kaare Pedersen. Hans præstation var en af dem der, hvor hans kælenavn ‘HardKaare’ virkelig kom til sin ret. Gennem samtlige 90 minutter var han en dominerende force i feltet med sikre indgreb og god kommunikation. Ja, det var næsten en ‘Peter Schmeichelsk’-præstation. Hans bundsolide arbejde blev også lige toppet i løbet af første halvleg, da han på mirakuløst vis hentede en frisparksafslutning helt nede i hjørnet af målet. Fantastisk.

Seneste kamp:
Modstander. Aarhus 1900
Resultat: 1-0-sejr til Lyseng IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]