Albaniserien

LYS FREMTID FOR OKS

LYS FREMTID FOR OKS

Dommerne har fløjtet for sidste gang dette forår – hvor endte i henne i tabellen og er du tilfreds med Jeres slutplacering – hvorfor eller hvorfor ikke? Samt når du tænker tilbage på Jeres målsætning før efteråret gik i gang, levede i så op til denne? Og hvis ikke hvad gik der i dine øjne galt?
– Vi blev nr. 1 og rykkede op i DS. Det havde vi meldt ud på forhånd at vi gik efter og man må bare løfte på hatten for vores unge hold, at de står for presset og kører oprykningen i hus. Der er masser af talent i holdet og fremtiden tegner lys for OKS.

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, hvad ville du så evt. gerne I som hold havde gjort anderledes i løbet af foråret, når du kan stå og se tilbage på nuværende tidspunkt, eller gik alt ”bare” som planlagt?
– Vi taber den sidste kamp i Svendborg, men er ellers ubesejret i foråret. I ugen op til Svendborg kampen var vi rykket op om søndagen og slog B1913 ud af pokalen om tirsdagen, så der blev festet igennem i den uge. Men det fortyder vi ikke

Hvis du ser tilbage på foråret, hvilket hold vil du så betegne som ”forårets hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde og hvorfor? Samt hvordan mener du har niveauet i Jeres kreds har været generelt set?
– Synes det er os selv fordi vi stod for presset og spillede det bedste fodbold under svære betingelser. De øvrige hold stod dybt på banen, når de skulle møde os, men vi nedkæmpede de fleste. Jeg synes Allesø er et svært hold at spille mod. De spiller som et hold der holder sammen og vil gå gennem ild og vand for hinanden. De var vores hårdeste modstander og måske endda eneste reelle rival i forhold til oprykningen. De mistede dog lidt pusten til sidst. Iøvrigt gik de “kolde” på det tidspunkt, hvor det blev meldt ud at Piwodda (træner) skal til B1913. Det tog måske hårdere end forventet på Allesø spillerne, men det ved jeg selvsagt ikke noget om selv om det ligner en tanke..