top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 2 Pulje 4

Lyseng-anfører: Skøn sejr over Kolding IF

Foto: IF Lyseng

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi vinder 1-3 ude mod Kolding IF

Hvad var din umiddelbare reaktion på opgøret?
– Skøn sejr! Vi får vist, at selv når vi ikke helt rammer niveau i alle 90 minutter, er vi stadig i stand til at få 3 point hevet hjem. Jeg mener, vi står stærkest i billedet de første 20 min. i både 1. og 2. halveg. Vi står godt på banen og er farlige, når vi kommer op på modstanderens bane. Det negative er dog, at vi i begge halvege tillader en smule meget intiativ til modstanderen i sidste fase af halvegene – Der mangler vi at vise, at vi kan kontrollere kampen med bold over en længere periode. Når det er sagt, så er vi også i undertal i næsten 30 min. undervejs pga. gule kort, der efter min overbevisning var noget hårdt bedømt af dagens trio, som ellers gjorde det ok. Så der skal lyde kæmpe ros til holdet for at holde gejsten i undertal, hvor det også er i denne periode vi laver vores mål.

articles banner

Hvilke ord vil du sætte på modstanderen efter kampen?
– Kolding minder på mange måder om VRI, som jeg mener, er den stærkeste modstander vi har mødt indtil nu. De har et par gode spillere centralt på banen, som prøver at diktere spillet. Men som det var tilfældet mod VRI, så holder vi dem fra de store chancer, og målet vi lukker ind er ikke en reel chance men en personlig fejl fra vores side, der i den omgang desværre bliver straffet.

Vi er cirka halvvejs i forårets kampe. Hvordan vil du vurdere jeres præstationer i den første halvdel?
– Vi har været stabile. Vi vinder vores kampe, så det er svært at være utilfreds. Jeg har på fornemmelsen, at vi ikke er svære at spille imod. Vi spillere har ihvertfald fornemmelsen af, at vi lukker godt af, og vores keeper har de seneste par kampe tilnærmelsesvis været arbejdsløs. Så vi skal holde momentum og sikre, at vi holder nedrykningsstregen på så lang afstand som muligt.