top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 2 Pulje 4

Lyseng-spiller: Forventer spændende kamp mod Kolding IF

Foto: IF Lyseng

Hvem møder I og hvornår?
– Vi spiller ude mod Kolding IF søndag d. 6. maj.

Hvad er dine forventninger til kampen?
– Jeg forventer, det bliver en yderst spændende kamp. Begge hold skal vise, at de hører hjemme i Jyllandsserien og ikke serie 1. Når det er sagt, så forventer jeg naturligvis 3 point til den orange del af Aarhus S.

articles banner

Ud fra tabellen, hvilken type modstander forventer du så at I kommer til at stå overfor?
– Jeg har absolut ingen indsigt i Koldings trup eller set deres kampe. Ud fra deres hidtidige kampe, som jeg kan læse mig frem til, virker Kolding til at være et hold der ved, hvordan man både laver og lukker mål ind. Der skal vi være dygtige i begge ender for at udnytte deres mulige svagheder bagtil og dæmpe deres potentielle styrker oppe foran. Med tanke på tabellen, så kan stillingen enten blive endnu tættere, end den allerede er, eller lide et lille knæk, hvor der måske kan skabes en lille top og bund – vi håber og satser naturligvis på det sidste. Så vi må også forvente, at Kolding giver sig 100% for at ende i den sjovere ende af tabellen. Derfor kræver det fuld fokus fra os alle, for som stillingen viser, så er der ingen nemme kampe.

Hvordan ser truppen ud til opgøret?
– Det skal være usagt. Som 2. hold har vi jo ofte en del udskiftning i, hvem der kommer med fra 1. holdet. Men vi har en kerne på holdet, og vi begynder at indgå i gode relationer ligegyldigt hvem der er på banen. Især defensivt ser det fornuftigt ud med undtagelse af kampen mod Lemming. Vi er fortrøstningsfulde forude for kampen. Men som vores målscore viser, så er 0-1 eller 1-2 nok. Dog kunne det være sjovt, hvis vi kunne prøve at vinde med en større margin (selvom dette taler mod mit italienske og “defensiv først”- hjerte)