top banner
top banner
top banner
Danmarksserien Pulje 1

MÅLFARLIG VENSTRE BACK HOS B1908

Foto: Shimal Ado, B1908

Hvilken spiller har været efterårets unge-stjerneskud, hvem var manden med målene og hvilken spiller har flest gange haft næstsidste fod på bolden inden der blev scoret?
Holdet har klaret sig super godt, men det hjælper også når vi har kvalitets spillere på holdet. Vores 6’er Festim Mustafi gør det stort set godt i alle kampe, også må jeg også rose Mikkel Knudstrup og Martin Kyster som jeg synes har været rigtig stærke.

Hvordan vil du beskrive jeres målmand og hvad er hans største force som målmand?
Jakob Sandbech (Jakse) har været en vigtig mand som resten af holdet også har. Han bidrager med en masse ansvar og gode redninger.

articles banner

Hvis du stod for kåringen, hvilken spiller ville så løbe med titlen som “årets spiller” og hvad vil du gerne fremhæve ved ham som spiller?
Vores målfarlige venstreback Mikkel Knudstrup.

Hvordan har træningskulturen været i klubben i løbet af efteråret og hvordan vil du beskrive sammenholdet på jeres hold og i klubben generelt?
Det der har gjort udslaget, er, at vi har fået et rigtig godt sammenhold herude. Vi løber lige de ekstra meter for hinanden. Samtidig kan man meget på vilje, og man mærker, at folk vil gøre noget ekstra, fordi vi har det så godt med hinanden socialt.