top banner
top banner
top banner
Danmarksserien Pulje 2

MÅLFATTIGT DA KASTRUP OG FREMAD VALBY MØDTES

Foto: Kastrup Boldklub

Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvem stod for jeres mål i kampen?
– Vi mødte nr. sidst i rækken Fremad valby som kun havde en sejr i år, som var mod os, kampen var ikke noget at råbe hurra for, de scorer på en fejl i vores forsvar til kampens slutresultat 1-0 og så byttede vi plads i rækken.

Hvad overraskede dig mest i løbet af jeres seneste kamp og føler du kampens resultat var i overensstemmelse med spil og chancer?
– Vores virker som om ingen vil tage et ansvar og gå forrest, ingen skud fra distancen nej den skal helst trilles helt ind over stregen, der mangler gejst og vilje, utroligt når vi har et hold der er fyldt med så mange gode spillere at de ikke kan få point.

articles banner

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
– Dommerne er gode nok, det er jo ikke deres skyld vi taber.

Efter weekendens kamp er I nu lidt over halvvejs i efterårssæsonen – hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson indtil nu?
– Meget skidt sæson indtil videre, vi ligger sidst i rækken men er sikker på vi kommer igen, vi er nogle der trofast er der hvergang og ser dem spille fordi vi ved de kan, vi svigter ikke vores hold og vores spillere, de har det hårdt men er sikker på at vi kommer igang med pointene, det er nogle gode spillere og trænere vi har og de ved det også godt selv, men vilje og gejst og nogle flere skud fra kanten af feltet så er vi igang.