Sjællandsserien Pulje 1

Målsætningen er klar i Stenløse: Vi skal rykke op

Målsætningen er klar i Stenløse: Vi skal rykke op

Stenløse og RB 1906 er i en hård duel i toppen af Sjællandsserien Pulje 1. Svaret er også klart, da Michael Wain Poulsen, bliver spurgt ind til, om målsætningen er oprykning til Danmarksserien.

– Ja. Vi slog RB i den første kamp, i en meget lige kamp. Det handler meget om dagsformen, og komme ind i en god stime, men målsætningen er at rykke op, udtaler Stenløse-træneren, inden forårsssæsonen bliver sparket i gang.

Michael Wain Poulsen, fra Stenløse, har også taktikken klar til at komme forbi Roskilde-klubben, og sikre sig oprykning.

– Henover vinteren, har vi ændret nogle taktiske ting, og er kommet godt i gang med opstarten. Vi vil gerne stå lidt højere oppe på banen, og det kræver, at vi er i bedre form, udtaler træneren, fra Stenløse.

Opstarten har set fin ud, og Stenløse har prøvet forskellige ting af i de træningskampe, man har fået spillet.

– Det har været en fin opstart. Det synes jeg. Vi har gået ind i træningskampe med forskellige systemer, udtaler Michael Wain Poulsen.

Stenløse har henover vinteren, spillet seks træningskampe. Man har spillet imod LSF, Vanløse 2/U19, Tuse, Christiania, Fårevejle og mødte Nordfalster i et VAR-opgør.

Kampen i mod LSF blev brugt til at se, hvor de står i niveau, i forhold til et etableret DS-hold.

– Vi fik en lussing til Smørum, som er et sindssygt godt fodboldhold. Det var at se hvilke niveau vi skal møde, hvis vi rykker op. Smørum spiller også på en måde, som vi gerne vil spille på, udtaler Michael Wain Poulsen, om mødet i mod LSF.

Stenløse starter sæsonen ud, hvis alt går som planlagt, d. 4 april kl. 13.00 på hjemmebane i mod netop RB 1906, som topper rækken.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]