top banner
top banner
top banner
2 Division Oprykningsspil

Mads Aasgaard skifter til Middelfart Boldklub

Foto: Mads Aasgaard

Mads Aasgaard har fået sin fodboldopdragelse i FC Midtjylland, men har i de seneste 5 sæsoner spillet i Marienlyst i henholdsvis 1. og 2. division. Mads er en stærk offensivspiller, der skal spille alle de offensive positioner, og han er udstyret med et farligt venstreben.

articles banner

– Jeg kender Mads rigtigt godt fra vores fælles tid i Marienlyst, og jeg er helt sikker på at han bliver en stor gevinst for Middelfart Boldklub. Han er utroligt dygtig på bolden, er stærk én mod én, og så er han en dygtig afslutter. Mads har de senere år udviklet sig til også at være en god holdspiller, så fra dag 1 vil han være et stort aktiv på vores hold, udtaler direktør Søren Godskesen om tilgangen.

– Jeg har i noget tid gået med tanken om en ny udfordring, og da jeg fik muligheden for at komme til Middelfart, gik det stærkt. Miljøet i klubben tiltaler mig meget, og jeg er sikker på at konkurrencemiljøet i klubben kan være med til at udvikle mig yderligere som spiller. Jeg glæder mig helt vildt til at hilse på mine nye holdkammerater og til at komme i gang med træningen, udtaler Mads Aasgaard om skiftet til Middelfart.