top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 1 Pulje 2

MANGE AF HOLDENE SPILLER PINDSVINE-FODBOLD, UDTALER SOLRØD-CHEF

Solrød-Stadion-1

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
Sidste sæson var dagsformen meget afgørende og vi mødte ingen hold som skræmte livet af os. Hvordan det ser ud denne halvsæson er det alt for tidligt at spå om.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
Vi har mange young guns i truppen og der er mange potentielle stjerneskud. Ingen bliver overset i Solrød FC. Men vi nævner dog heller ikke alle herinde.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
Vi angriber kampene som altid. Med intentionen om højt spiltempo og tilskuervenligt fodbold. Der er desværre ofte tendens til en gang pindsvinefodbold i en række som serie 1, hvor der potentielt er 50% af holdene, der rykker ned.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
Jeg forventer, at vi fortsat holder fast i det vi har gjort rigtig godt sidste år, men at vi også er villige og parate til at bygge det nødvendige på, så vi får vippet de knebne nederlag fra seneste halvsæson over til sejre i vores favør denne halvsæson.