top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 1 Pulje 1

MARKANT GENRATIONSSKIFTE I RINGE

Foto: Ringe Boldklub
1
x
2

30/03

15:00

Chang

Ringe BK

Hvilken spiller har været efterårets unge-stjerneskud, hvem var manden med målene og hvilken spiller har flest gange haft næstsidste fod på bolden inden der blev scoret?
– Vi har ikke andre end unge stjerneskud, griner, så jeg vælger at lave et tilvalg af alle spillerne, alle har været en stjerne. Johan Gregersen har i fraværet af Retoft (27 mål sidste sæson), holdt målscorer fanen højt med 9 scoringer.

Hvordan vil du beskrive jeres målmand og hvad er hans største force som målmand?
– Vi bruger to vidt forskellige keepere, dog ens for dem begge er at de er gode på stregen. Andreas er den bevægelige og Kyed den rolige rutinerede. Jeg har tillid til begge to og så er de fremragende som typer/mennesker.

articles banner

Hvis du stod for kåringen, hvilken spiller ville så løbe med titlen som “årets spiller” og hvad vil du gerne fremhæve ved ham som spiller?
– Ham der træner mest og ham der prioriterer kampe ret højt i forhold til meget andet.

Hvordan har træningskulturen været i klubben i løbet af efteråret og hvordan vil du beskrive sammenholdet på jeres hold og i klubben generelt?
– Træningskulturen er blevet super god, fremragende i starten og god til slut. Jeg oplever at drengene på tværs af holdene og alder, har et fantastisk sammenhold. Jeg kan kun rose klubben (træner råd og bestyrelsen), for at turde lave så markant et generationsskifte, det handler om tillid og balance, at der kan skabes enighed omkring en så risiko betinget ting, ergo må der være et stærkt sammenhold der også. Jeg oplever kun positive ting.