top banner
top banner
top banner
København Serie 1 Pulje 2

MASSER AF HJERTERUM HOS FC UDFORDRINGEN

Foto: Jonas Haugegaard, FC Udfordringen
1
x
2

30/03

14:00

KFB

FC Udfordringen

Hvis du skulle ”sælge” jeres klub til nye spillere – hvorfor skal man så slå en smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Det er der mange gode grunde til. Men først og fremmest skal man spille fodbold i FCU, fordi man bliver en del af et fællesskab, man aldrig har lyst til at forlade igen. Vi har ikke mange midler, moderne omklædningsrum og lukrative støvleordninger. Men vi har hjerterum og uendelige mængder high fives. At vi derudover er en yderst kompetent trup, og at vi forsøger at spille positiv, boldbesiddende fodbold, som det skal spilles – nemlig langs jorden – det er kun et plus. Jeg håber, der er flere, der har lyst til at blive en del af FCU. Jeg lover, I ikke vil fortryde det.

articles banner

Har I som klub valgt at bruge fodboldpausen på frivillig træning, futsal, almindelig indendørs eller har I valgt at holde en velfortjent pause?
– Vi holder pause. Vi har haft et rigtig flot 2018, og hvis vi skal fortsætte det ind i 2019, kræver det først og fremmest, at vi bevarer en stor sult i truppen. Derfor er det vigtigt, at man ind imellem tager en mental pause fra fodbold og også får tanket op på goodwill-kontoen hos koner, kærester og børn. Trænerteamet har dog udkommanderet ugentlige løbeture og træning af Mitch Buchannon-muskulaturen henover pausen.