Albaniserien

BOGENSE-ANFØRER: DET KAN IKKE ANDET BLIVE ET STORT FORÅR

BOGENSE-ANFØRER: DET KAN IKKE ANDET BLIVE ET STORT FORÅR

Hvor og hvornår starter i forberedelserne til forårssæsonen og på hvilket tidspunkt skal I træne i 2020?
– Alle 3 hold starter op tirsdag d. 4/2 kl. 19.00! Vi træner tirsdag og torsdag fra kl. 19.00 på vores kunststofbane. Vi forventer allerede nu, at se over 30 mand til første træning og skulle der være nye som kunne tænke sig, at se Bogense an. Så er de meget velkomne!

Bliver der serveret suppe eller har I andre faste traditioner og hvordan plejer fremmødet at være til opstart/standerhejsning hos jer?
– Vi har droppet suppen i år, da alle i klubben normalt har fået rigeligt med mad hen over julen. Vi var 36 da vi startede op sidste år, det vil vi gerne se om vi kan tangere igen i år.

Hvem er træner og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
– Lars Spinner Hansen fortsætter som Cheftræner på hold 1. Benjamin Harding Hansen er blevet ansat som spillende Assistent Træner og Chris Neumann fortsætter som Målmandstræner. Vores serie 2 hold har fået ny træner. En gammelkending, som på det seneste har været holdleder på AS holdet, nemlig Nikolaj Klok som har valgt at tage en tørn mere for klubbens 2. hold. Carl Ove Bukhave(Carlos) fortsætter som Holdleder for samme hold. Vores 3. hold styres stadig af Mike Søndergaard, dog med ny hjælp fra et par af de bærende krafter på hold 3. Et stort velkommen til de nye og gamle!

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når i starter forberedelserne til den nye sæson?
– Har hørt at selveste Simon Blach har været ude at løbe en tur for første gang i 5 år. Så det kan ikke blive andet end et stort forår.