Albaniserien

LYNGØ TILBAGE I BOGENSE-DEFENSIVEN

LYNGØ TILBAGE I BOGENSE-DEFENSIVEN

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål, samt hvem står på stregen i den anden ende og skal forhindre netmaskerne i at blafre? Samt hvordan vil du beskrive disse spilleres styrke?
– Mads Brunholt og Nicklas Erhardt kæmper igen i år, om pladsen i målet. De har begge gjort det rigtig godt hele sommeren, så der er massere af kamp og den plads. Som skrevet i et tidligere indlæg, har vi en masse der er gode til at lave mål. Simon Blach, Morten Lauesen, Thomas Møllegaard og Mathias Riber var nogle af dem der var rigtig skarpe sidste sæson.

Hvilke ung spiller skal man holde specielt øje med hos Jer i efteråret, og hvorfor?
– Igen kan jeg nævne en masse, da vi har mange unge og rigtig gode spillere. Der skal både holdes øje med Henrik Jacobsen, Søren Øxenberg og Søren “K” Mortensen, som kommer til at styre forsvaret med hård hånd igen i år. Thomas Møllegaard og Morten Lauesen kommer til at brilliere med flot fodbold, assists og mål igen i denne sæson.

Har i fået tilgang af nye spillere hen over sommeren eller har i mistet nogen og er I styrket til efteråret?
– Vi har fået Andreas Lyngø tilbage i vores forsvar. Derudover har vi mistet to som skrevet i tidligere indlæg. Så alt i alt når vi har mistet én mere end vi har fået, står vi svækket i forhold til sidste år.