top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 1 Pulje 2

Misvisende nederlag til Solrød FC mod FST

Solrød-Stadion-1

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
Vi tog imod FST på hjemmebane i Solrød og tabte meget misvisende med 1-2. Kunne man politianmelde en modstander for at stjæle point, havde landbetjenten i Sandved nok modtaget en henvendelse i dag.

Hvordan vil du beskrive opgøret?
Første halvleg var decideret dårlig reklame for fodboldspillet. Vi spillede selv for langsomt og dagens modstander havde valgt at trække tid og tempo fra første fløjt, trods de kunne spille helt frit ift. tabellen. Det lykkedes dog alligevel at producere absurd mange chancer mod dem især den sidste halve time, men meget symptomatisk for vores sæson fik vi kun scoret på en af de mange afslutninger. Ros til deres målmand og forsvar for at hive vilde redninger op og ofre sig med blokeringer af skud.

articles banner

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i matchen?
Den sidste halve time fik vi lagt det fornødne tryk på dagens modstander, hvor stort set alle spillerne på banen leverede det der normalt skal til for at hive sejren hjem. Det lykkedes desværre ikke denne gang og jeg vil ikke fremhæve en fremfor andre her.

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
Jeg har kunnet læse mig til, at FST-lejren har gode råd til os med alt fra væskebalance over spillestil til teambuilding. Jeg vil nøjes med at konstatere, at hvis vi gik til kampene som de gjorde denne lørdag, ville vi ikke engang kunne lokke spillernes egne forældre ud og se vores kampe. Deres angriber skal dog have stor kredit for en klinisk effektivitet og evne til at komme til afslutning trods alene mod 2-3 modstandere. Det må vi bare løfte på hatten for.