top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 2

MORTEN BÆKGAARD ÅRETS SPILLER I HERNING FREMAD

Foto: Herning Fremad

Hvilken spiller har været efterårets unge-stjerneskud, hvem var manden med målene og hvilken spiller har flest gange haft næstsidste fod på bolden inden der blev scoret?
– Jeg synes måske at en spiller som Anders Vestergaard har imponeret mig meget. Egentlig var han blevet træt af ungdomsfodbolden, men vi fik gang i ham og selvom der har været gode og dårlige kampe fra hans side, så har han imponeret mig og når man samtidig har taget 4 sting i overlæben for klubben, så er der ekstra +’er i min bog. På målscorer fronten har Ermin ”Hulk” Rebac spillet en flot sidste halvdel af sæsonen. Ikke bare scoret mål men også jagtet bolde og evnen til at holde i bolden indtil 2. bølgen kom frem har været meget afgørende for point mod de store hold. Assists har været godt delt ud på spillerne, men Marc Arvad har måske lavet den flotteste da Katkjær sendte ham afsted på kanten. Marc tæmmer den på de yderste cm af linjen og smækker den ind over til mål. Klasse!

articles banner

Hvordan vil du beskrive jeres målmand og hvad er hans største force som målmand?
– Den er to-delt mellem Martin Høj Jensen og Nikolaj Dam Ahrengot. Høj kom egentlig til som Serie 4 målmand, men det stod hurtig klart at han kunne presse Niko på pladsen. Derfor fik Martin også flere kampe og har sikret at det ikke er blevet til større øretæver i de kampe vi har tabt, end det blev. Nikolaj Dam Ahrengot kommer lidt fra baghjul med en skade der gjorde at han måtte kæmpe sig tilbage som Serie 1 keeper. Jeg må bare tage hatten af for de præstationer han levere i de sidste kampe. Ringkøbing kampen hvor han henter en bold der kommer med 120km. i timen og sikre os det ene point. Han er sikker i sin omgang med bolden og piller det ene indlæg ned efter det andet som var de en harpiks bold.

Hvis du stod for kåringen, hvilken spiller ville så løbe med titlen som “årets spiller” og hvad vil du gerne fremhæve ved ham som spiller?
– Årets Spiller blev Morten ”Bæks” Bækgaard. En mand der har holdt fast og været en klippe i det centrale forsvar. Han er vores anfører på Serie 1 og hans lederskab er uvurderlig på holdet. En klasse mand for gutterne, trænerne og mig selv! Årets Udvikling blev Jimmi ”Tha Fuck” Bach Agergaard. Jimmi er helt grundlæggende en god dreng, kommer altid til træning og selvom han ikke har fået så mange kampe for Serie 1 i år, så giver han aldrig op og går til den. Uanset hvilket hold han skal spille for så møder han op, klar til kamp! Spillede i øvrigt en flot sidste kamp mod Spjald IF hvor han redder flere store chancer til sidst i kampen!