Albaniserien

MORUD MOD BOGENSE – OVERLEVELSE MOD OPRYKNING

MORUD MOD BOGENSE – OVERLEVELSE MOD OPRYKNING

I står foran en ny kamp. Hvem møder I og hvornår spiller I?
– Vi spiller pokalkamp i aften, hjemme mod Otterup klokken 18.15. Dernæst spiller vi ude mod Bogense på søndag klokken 11.00

Hvordan ser du jeres muligheder for at tage sejren i opgøret?
– I aften bliver svært mod et stærkt Otterup mandskab, vi giver det dog et skud som altid. Søndag bliver en anden kamp, mod et stærkt Bogense hold, som vel i bund og grund minder lidt om vores, en god blanding af hurtige teknikere og et par stærke gutter med en god energi og en masse fysik i duellerne. Jeg tror kampen på søndag bliver meget lige og måske bliver det de helt små ting som afgør slaget om Nordfyn. Kigger vi på tabellen er Bogense klare favoritter og de vil gøre alt for at hente en sejr og dermed lægge pres på OKS som har smidt 6 point på en uge, qua deres 3 uafgjorte kampe. Vi kæmper for at skrabe nok point sammen til en ny sæson i AS, og derfor er vi også maks klar på opgøret. Håber på en spændende lige kamp med en masse tilskuere på lægterne, det kunne være fedt.

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Et homogent hold som virkelig arbejder for hinanden. De har en masse selvtillid med i deres opgør, qua deres mange sejre og placering i år. Det er et hold som bringer enormt meget fysik ind i kampene og er dygtige på omstillinger med dygtige og hurtige kanter. Vi får nok at se til, omvendt er jeg overbevist om at vi kan gøre det svært for dem i deres defensiv og derfor bliver det en spændende kamp med formentligt en del mål.

Hvilken overskrift ville være passende til jeres kommende kamp?
– Oprykning Vs Overlevelse – vi kæmper i hver sin ende af tabellen og hver kamp er ekstremt vigtig.