top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 2 Pulje 3

MORUD TABTE VIGTIG KAMP MOD SANDERUM

Foto: Morud Stadion
1
x
2

30/03

13:30

Morud IF

Bolbro G & IF

Hvordan endte efterårets sidste kamp?
– Vi tabte desværre en meget vigtig kamp mod Sanderum. Vi tabte 1-2 hjemme i Morud.

Hvis du ser på hvad i havde på spil i sidste spillerunde, føler du så I levede op til hvad man kunne forvente af jer?
– Synes drengen gav alt, hvad de kunne og spillede en rigtig flot kamp. Det eneste vi manglede var den sidste skarphed. Der blev virkelig gået til stålet og det var en god serie 2 kamp, mellem to mandskaber som gav alt hvad de havde for at sikre sig de vigtige 3 point.

articles banner

Hvis du skal fremhæve “den usynlige profil” på jeres hold i sidste kamp, hvem er så manden der tog de ekstra meter der sikrede jer sejren?
– Nu vandt vi jo ikke, men Mikkel Dons spillede en god kamp og knoklede på midten sammen med Emil Ø. Derudover synes jeg at Marius Bendixen spillede en fin kamp. Nu har jeg fremhævet et par stykker, men kunne i princippet skrive samtlige 14 mand på, for føler virkelig at de gjorde en fin figur.

Hvilken følelse sidder du lige nu med i munden, efter i har afsluttet efterårssæsonen?
– Det er en divergerende følelse, for på den ene side er jeg stolt af mine unge gutter for den gå på mod de har vist og det gode kammeratskab de har oparbejdet. Dernæst er jeg selvfølgelig skuffet over kun at have 8 point, især fordi vi har haft flere kampe som har været lige ved og næsten. Vi skal have en god pause og dernæst en knaldhård opstart så vi kan stå stærkt til forårets enormt vigtige kampe. Vi havde samme bjerg der skulle bestiges sidste forår, så hvorfor skulle vi ikke kunne gøre det igen. Depechen bliver videregivet til Kasper Bo Nicolajsen og Lasse Brusgaard som begge har sagt ja til at varetage trænergerningen for vores fine unge hold fra årsskiftet.