Albaniserien

Morud-træner om sæson: Vi havde faktisk mange højdepunkter

Morud – Foto – Morud

Hvordan synes du, at holdets sæson var sådan helt generelt?
Overordnet en flot sæson, hvor vi var klart bedst i første halvdel af sæsonen. Anden halvdel var knap så god, men stadig godkendt og måske endda langt mere end det. Vi har gennemgået en stor udskiftning, og mange af de etablerede og ikke mindst rutinerede spillere er stoppet. Det har betydet, at vi har måttet lave et generationsskifte og vi har brugt enormt unge spillere, som alle har ydet deres ypperste. Det kræver dog tilvænning at gå fra ungdomsbold til seniorbold og især på Albaniserie-niveau. Derfor er det flot, at vi skraber 14 point sammen med tanke på det. Vi har lært en masse, og de har så småt fået hår på brystet. Det betyder meget at få en del kampe i benene og vænne sig til tempoet. Det er den største udfordring i første omgang. Jeg er sikker på, vi allerede til den kommende sæson er mere modne og har lært at være mere kyniske og tage mere power med ind i hver eneste kamp. Det bliver spændende at følge igen efter sommerferien.

Hvad var det største højdepunkt i sæsonen, og hvorfor?
Vi havde faktisk mange højdepunkter. Desværre gav de ikke altid point, men nøj, hvor har vi drillet en del hold i løbet af foråret. Spillemæssigt leverer vi en kanon kamp mod et stærkt powerhold fra Fjordager og vores to U16-spillere leverede en kanonkamp med både mål og assists i kampen. Det kombineret med, at de andre unge stod sammen og viste vilje, gjorde, at vi fortjent vandt en målrig kamp. Derudover spillede vi en meget flot kamp mod B1909, hvor vi i første halvleg kommer foran men generelt havde det svært og løb mange sure meter efter de boldstærke 09´spillere. På trods af det, spillede vi os ind i kampen i anden halvleg og havde en håndfuld chancer, som brude have givet os som minimum det ene point. Vi tabte 1-2, men spillede en fantastisk kamp med både god boldomgang og i perioder farlige omstillinger.

Hvad var den største skuffelse, og hvorfor?
Dem var der også nogle stykker af, især vores kollaps mod Dalum var tungt. Vi spillede en okay første halvleg, men faldt sammen som et bakeoff-rundstykke i anden halvleg. Det var sløjt og unødvendigt. Derudover var det meget skuffende, at vi tabte 1-2 på hjemmebane til Aarup, hvor vi faktisk havde god kontrol, men gav et par dumme mål væk, som betød, at vi måtte forcere vores spil.

Synes du, at det har været en ekstra svær sæson grundet coronasituationen med mange kampe på kort tid, og hvorfor?
Ingen tvivl om, at det har været en hård sæson, mange kampe på kort tid og med mange af de samme spillere i aktion to gange ugentligt. Det satte sine spor rent træningsmæssigt, og der var langt mellem de gode og hårde træningspas, men det var dog ens for alle hold, og det var tydeligt at se, at drengen trængte til en velfortjent pause.

Hvem, synes du, var sæsonens spiller på holdet, og hvad skyldes det?
Der var mange, som steppede op og kan ikke fremhæve en spiller. Vi komplementerede hinanden godt, og de skiftedes til at tage ansvar.

Hvem var holdets topscorer, og hvad lykkedes godt for ham i sæsonen?
I foråret løb Kirud med prisen, og vi havde heldigvis flere forskellige spillere, som kunne bidrage med mål. Anders Egetoft lå også godt til, og Alexander bagved var gode til at fodre med flotte frispilninger.

Hvornår har I første træning til den kommende sæson?
Vi starter så småt i uge 29, men tager rigtig fat i uge 30. Skulle der være nye unge spillere, som vil prøve sig af i en god social klub i Fyns bedste række, så er vi 100 meter mestre i at tage godt imod, og I skal være hjertelig velkommen. Det skal siges, at vi allerede har tilsagn fra et par spillere om at starte træningen op. Det tegner altså spændende og lyst i vores lille gode klub i Morud.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]