Københavnsserien

NB Bornholm har en passioneret greenkeeper

NB Bornholm cheftræner Thomas Jørgensen – Foto – NB Bornholm

Hvor og hvornår starter I forberedelserne til den nye sæson, og på hvilket tidspunkt skal I træne?
Den endelige plan er ikke fastlagt endnu, da corona har kuldkastet flere allerede. Meget afhænger af udmelding på turneringsstart for KBU, men alt afhænger lige p.t. af restriktioner og forsamlingsforbud. Vi har fået flere “gok i nødden” i forhold til vores planer for opstart. Alt er uvist lige nu, derfor gemmes lidt på flere udmeldinger til spillertruppen, før der er noget håndgribeligt at sigte mod.

Har I nogle faste traditioner, og hvordan påvirker corona-restriktionerne disse?
Til opstarten 2020 var truppen i Polen på træningslejr for at ryste holdet endnu mere sammen, styrke det sociale og for at få en fodboldmæssig perfekt opstart. Planen var (er) den samme i starten af 2021, men er afbrudt af corona. Alternative muligheder afsondres og kan forhåbentlig realiseres. Men ja, corona er en stor modspiller i den sammenhæng. Der er en rigtig god stemning og atmosfære i truppen. Derfor håber vi stadig på at kunne realisere noget, men det bliver svært. Tiden arbejder imod os og meget afhænger af, hvordan turneringsstrukturen kan søsættes for 2021.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når I starter forberedelserne til forårssæsonen?
Der er en fantastisk god moral hos samtlige spillere, der altid møder op med en stærk fysisk grundform. Mange selvtræner og holder sig i gang, selvom præmisserne er svære p.t.. Men den gode grundform har en vigtig betydning. Vi kan hurtigt aktivere spiltræning og decideret fodbold. Så det handler om at finde de positive elementer i en svær periode. Det er vi gode til i Nexø.

Hvem er træner, og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
Følgende markerer træner-/ledergruppen hos NB Bornholm: Cheftræner Thomas Jørgensen, assistenttræner Alon Chaviv, spillende assistenttræner (og anfører) Kacper Stukonis, målmandstræner Jan Petersen, holdledere Ole Pedersen og Kenny Petersen og fysioterapeut Michael Haagensen.

Er der én person i jeres klub, du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben, og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Straks tænkes på klubbens stadionansvarlige og greenkeeper Stig Hansen. Han laver et enormt frivilligt arbejde i klubben og står klart som arkitekt på den flotteste fodboldbane på Bornholm. Herom hersker ingen tvivl! Nexø Boldklub havde en U16-landskamp i 2019, hvor der var massiv ros over de fantastiske forhold fra blandt andet John Steen Olsen (livstidsscout i Ajax Amsterdam). Han udtalte “det her er fodbold i de helt rigtige rammer”. Faktisk kan listen suppleres med flere personer, for Nexø Boldklub // NB Bornholm er indbegrebet af stærke frivillige kræfter, der brænder livslangt for klubbens ve og vel.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]