top banner
top banner
top banner
Københavnsserien

Rønne-spiller: Halvsløj præstation mod Prespa

Foto: NB Bornholm

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte Prespa ude og vandt 1-3

Hvad var din umiddelbare reaktion på opgøret?
– En lidt halvsløj præstation fra vores side. Det har desværre været lidt et kendetegn i nogle af udebanekampene, at vi ikke har været på sædvanligt niveau.

articles banner

Hvad tager I med jer videre fra opgøret?
– På trods af indsatsen tager vi selvfølgelig de 3 point med os i en svær kamp. Prespa er altid gode på kunstunderlaget og der har vi haft det lidt svært. Så var det selvfølgelig også dejligt at hive en sejr inden det store bornholmske lokalopgør på onsdag. Én kamp hvor vi vil gøre alt for at stikke en kæp i hjulet på Nexø’s oprykningsdrømme.
Så tror jeg i øvrigt også, at Anthon Dich sparker frispark næste gang efter det drøn han leverede.

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
– For det første et dejligt sympatisk hold, der hellere vil spille fodbold end diskutere fodbold med både dommer og spillere. Vi har været udsat for det modsatte et par gange i denne sæson. Samtidig var det et ganske fint hold, der kan spille fodbold på et højt niveau. Jeg synes personligt ikke, at deres placering viser hvor de hører til, men resultaterne har bare ikke været derefter og det var nok også det der var med til at afgøre kampen, da de ligeså godt kunne have snuppet sejren med lidt mere kynisme.