top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 6

Nibe besejrede KVIK trods keeper-afbud kort før kampstart

Foto: Nibe Boldklub

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte Kvik Aalestrup på Hvam Stadion og vandt sikkert 3-1

Hvad var din umiddelbare reaktion på opgøret?
– Puha. Vi fik et afbud på målmandsposten kl 15 og hvad gør man så lige. Alle vores keepere havde andre planer, så vi valgte at sætte Nicolai Nielsen i målet. Det er så den 3. keeper i 6 kampe. Og med Mathias i karantæne, måtte vi rokere 50% af bagkæden ifht kampen mod Roslev. Da vi kører ind i Hvam by, var det som om man kunne fornemme at der hang et hovede af samtlige trænere, der havde tabt, på et spyd på samtlige lygtepæle, præcis som i Kings Landing i Game og thrones. Et frygteligt sted, hvor mange hold har indkasseret en over nakken, både på banen og verbalt af de medlevende tilskuere. Vi møder 12 mand op, hvor af den ene, nu vi er ved Game of thrones, var Allan ”Bette” Nicolajsen som er vores holdleder. Andreas Bødker får sendt den sidste container til en havn i Rusland, mens Kasper Jørgensen får blandet den sidste feta og sendt til mellemøsten, så endelig 30 min før kickoff er vi endelig fuldtallig.
Vi vinder fortjent 3-1. Ganske enkelt fordi vi ville det mere. Kvik er uheldige med at få en tidlig skade, som på trods af vilde protester fra spillere og fanskare, var et hændeligt uheld. Læs et større referat her : http://nibeavis.dk/lokalt/nibe/4829-nibe-boldklub-vandt-pa-formidabel-holdindsats

articles banner

Hvilke ord vil du sætte på modstanderen efter kampen?
– De er skarpe oppe foran, samt deres assist-konge Mathias nede på midten er et par gode spillere. Kan man holde dem i kort snor, er man nået et stort skridt til en sejr.

Vi er cirka halvvejs i forårets kampe. Hvordan vil du vurdere jeres præstationer i den første halvdel?
– Den Nors kamp der, den ligger vi stadig søvnløse over. Der går vel nærmest ikke en dag, hvor vi ikke lige bliver mindet om den. Med 3 point deroppe, kunne vi have lagt på en 3.plads. Ellers vil jeg sige at vi spillede den bedste kamp mod Kvik. Det hold der har givet størst modstand, var oprykningskandidaterne fra Løgstør, hvor vi tabte fortjent.
Alt i alt, synes jeg at første halvdel er bestået. Sidste år i serie 1, havde vi 4 point ved denne tid, nu har vi 10.