Jylland Serie 2 Pulje 14

Nibe Boldklub-holdlederen så sit hold være i fuld kontrol igennem hele kampen

Foto: Fodbold

Hvordan vil du beskrive kampens forløb?
Vi startede med lidt nerver på. Vi har tabt de sidste mange premierekampe, fem mener jeg. Så vi var lidt nervøse fra kampens start, hvilket også kunne ses tydeligt på banen. Vi fik dog bedre og bedre fat, og vi begyndte at spille hurtigt og med få berøringer, hvilket ikke passede Skalborg SK ret godt. Det er nu engang sjovere at have bolden i stedet for at jagte den. Skalborg rendte tør for kræfter efter 60 minutter, og så var vi ellers i total kontrol. Kampen blev dog lidt spændende til sidst, da vi blev ramt af et rødt og et gult kort i samme minut. Vores midterforsvarer, Simon Sørensen, fik direkte rødt efter at have kantet en Skalborg-spiller, som havde frit løb mod mål. Ja, den var hårdt dømt, men kontakten var der, og han gav dommeren mulighed for at fløjte frispark. I samme sekvens brokkede vores keeper sig til et gult kort, men Skalborg blev aldrig helt farlige, og efter fem minutters tillægstid kunne Nibe B sejre med en fuld fortjent 3-1 sejr.

Var du tilfreds med det I viste i kampen, og hvorfor?
Vi virkede lidt nervøse i starten, men når først disse unge spillere får muligheden for at spille deres spil, er det virkelig en fornøjelse at se på.

Hvem vil du fremhæve som kampens spiller, og hvorfor?
Der er mange spillere, der kunne få titlen som kampens spiller, men valget falder på Niels Rise.

Synes du, at resultatet er retvisende, og hvorfor?
Det var en fuld fortjent sejr til os. Ganske enkelt fordi vi var bedre end dem.

Hvad var kampens højdepunkt?
Det var vel, da vi sætter Gabi på banen efter 30 minutter. Vi starter med ham ude, da han ikke har trænet i løbet af ugen. Lidt et sats at lade vel nok en af rækkens bedste spillere starte på bænken, men igen, vi belønner god træningsindsats med en plads i start 11’eren. Ellers var det dejligt at se så mange på lægterne. Kiggede man lige rundt en gang var der mange Nibe-legender på plads, som helt sikkert nød, hvad de så på banen.

Hvad skal I gøre for at blive bedre før jeres næste kamp?
Vi fortsætter det gode spil og humør.

Seneste kamp:
Modstander: Skalborg SK
Resultat: 3-1-sejr til Nibe B

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED