Nichlas Rohde skifter DS ud med 2. division

Nichlas Rohde - Foto - B 1908

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Nichlas Rohde har tidligere tørnet ud for blandt andet FC Nordsjælland og AB. Det seneste halve år har offensivspilleren dog gjort sig gældende i Danmarksserie-klubben B 1908, men tiden i serieklubben er nu slut.

29-årige Nichlas Rohde siger til LigaBold.dk, at han er skiftet til 2. divisionsklubben Skovshoved. Her bliver han genforenet med Skovshoved-assistenten Michael Madsen, som Rohde kender fra sin tid i AB.

For Rohde har dette været en af årsagerne til skiftet. Derudover stoppede den nu tidligere B1908-træner Martin Engelbrecht i Danmarksserie-klubben i november, og det var også med til at sætte skub i et skifte.

– Jeg skal ud til min gamle træner (Michael Madsen, red.), og den træner, som der var i B1908, og som overtalte mig til at komme ud til B1908, blev opsagt, så det har både noget at gøre med, at den træner, som jeg godt kunne lide at spille under i B1908, blev opsagt, og så røg min gamle træner i AB ud til Skovshoved som assistenttræner, og det, syntes jeg, lød interessant, siger Nichlas Rohde til LigaBold.dk.

Rohde siger, at den første kontakt til Skovshoved opstod lige efter nytår, og han håber på at kunne bidrage på banen, så mandskabet kan overleve i 2. division.

– Jeg synes, at det er fedt, og der er nogle gode drenge og et godt niveau, så det er jeg glad for, siger Nichlas Rohde til LigaBold.dk.

I øjeblikket er Skovshoved næstsidst i 2. division Gruppe 2 med otte point efter 13 kampe. Efter planen skal 2. divisionsholdet spille sin første turneringskamp mod HIK 13. marts.

Nichlas Rohde spillede ni kampe og scorede tre mål for B 1908 i efteråret.