Sjællandsserien Pulje 1

Nicki Bille og co. henter ex-Fremad A-midt

Arkivfoto: VB 1968

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

VB 1968 (Værebro) går benhårdt efter at rykke op i Danmarksserien, og det har betydet, at markante forstærkninger er blevet hentet til truppen.

For en uge siden hentede klubben Ishøj-profilen Yusuf Onurlu, og nu har Nicki Bille og co. sikret sig en ganske rutineret spiller, som skal forsøge at hjælpe klubben med at nå sit mål.

32-årige Cem Vardar er nemlig ny spiller i VB 1968, siger midtbanespilleren til LigaBold.dk. Han har stor erfaring fra divisionsfodbold, hvor Vardar blandt andet spillede i Fremad Amager fra 2009 til 2017 og opnåede 198 kampe for Amager-klubben.

– Jeg kender Sunaj (VB 1968-cheftræner Sunaj Demirovski, red.), og han har kontaktet mig en del gange. Jeg bor ude i Ballerup, så det tiltaler mig, at det er lige ved siden af, samt de ambitioner og målsætninger de har. Jeg vil også holde mig selv i gang og komme i gang med fodbolden igen, da jeg stadig brænder for det. Det var det rigtige valg for mit vedkommende, siger Cem Vardar til LigaBold.dk.

Cem Vardar har tidligere stor erfaring fra 1. division og 2. division, men han skal dog først lige i gang igen. Midtbanespilleren har senest spillet lidt hyggefodbold på B93’s andethold i Serie 1 med flere tidligere divisionsspillere heriblandt Olcay Senoglu.

– Jeg tror, at jeg kan bidrage med en masse. Jeg har jo spillet en masse divisionskampe i Fremad Amager og Brønshøj, men i første omgang handler det om, at jeg selv kommer i omdrejninger og i form. Henad vejen må jeg bidrage med det, som jeg kan, med hensyn til erfaring fra divisionerne og tage det med til Værebro.

Midtbaneslideren siger, at han har fulgt klubben i et stykke tid, og han vil elske at hjælpe klubben med at rykke op i Danmarksserien.

– Deres ambitioner tiltaler mig enormt meget. Jeg har kunnet følge lidt med på sidelinjen angående deres medieomtale, hvor klubben har sagt, at de gerne vil op i systemet. Det kan jeg være med til at bidrage til, da jeg har en masse erfaring fra divisionerne. Hvis jeg kan give dem et skub med videre, så vil det da være dejligt.

Vil fodre Nicki Bille 

VB 1968 er et ganske profileret serie-mandskab, der blandt andet har Nicki Bille i truppen. Her er ønskescenariet, at han kan levere en masse oplæg til den tidligere landsholdsspiller.

– Jeg skal først finde mig til rette i deres system og tage det til mig. Så må jeg finde ud af, hvad jeg bidrage med. Klubben har dog nogle store profiler, og hvis jeg kan bidrage til klubben med eksempelvis at fodre Nicki Bille med et par mål, så vil det være fantastisk, siger Cem Vardar med et smil.

Efter tiden i Fremad Amager skiftede Cem Vardar videre til Brønshøj Boldklub, hvor han var i en sæson, inden Nexø Boldklub i Københavnsserien blev næste klub i sommeren 2018.

Cem Vardar siger, at tiden er den rette til at satse lidt på fodbolden igen, da han har savnet at spille om point og gå efter mål på fodboldbanen.

– Jeg har jo en kone, og så fik jeg et barn. Jeg tænkte, at jeg måtte prioritere familien, men nu er den lille vokset. Vi er kommet op på dupperne igen, og lysten er kommet tilbage for at komme i form og omdrejninger. Også det med at spille om point og spille med om oprykning, det tiltaler meget enormt meget, siger Cem Vardar til LigaBold.dk.

VB 1968 er lige nu placeret som nummer tre i Sjællandsserien Pulje 1 med 23 point efter 11 kampe. Det er tre point færre end Herstedøster IC i toppen af puljen.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]