Sjællandsserien Pulje 1

Nicki Bille scorede for VB 1968 mod tophold

VB 1968-holdfoto – Foto: VB 1968

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Lørdag skulle VB 1968 (Værebro) duellere mod Herstedøster IC i Sjællandsserien Pulje 1, og her fik den tidligere danske landsholdsspiller Nicki Bille en central rolle i opgøret, der endte 1-1.

Efter godt en halv time blev 33-årige Bille sendt på banen, og han skulle ikke bruge mange minutter på at sætte bolden i kassen. Efter 43 minutter nettede Nicki Bille nemlig til 1-0 for VB 1968, og den føring holdt nærmest hele vejen. VB 1968-cheftræner Mohamad El-Faour siger til LigaBold.dk, at Bille viste gode takter.

– Han gjorde det rigtigt godt. Han kom ind med et kvarter til pause, og det var planen, at han skulle ind lige før pausen. Han er ikke helt i topform, så der vurderede vi, at kampen havde lagt sig, og spillerne begyndte at forberede sig mentalt på, at der nu skulle være pause, og så (tænkte jeg, red.) lige at sætte Nicki (Nicki Bille, red.) ind med friske ben kunne give en effekt, og det gjorde det også, siger Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

Træneren siger, at den tidligere FC Nordsjælland-angriber viste stor kynisme i forbindelse med målet.

– Herstedøster havde et opspil, og så pressede vi dem højt oppe omkring 18-20 meter fra deres mål. Der stjal vi en bold undervejs, og der løb Nicki (Nicki Bille, red) dybt i vores venstre side. Han spillede som nier, og så blev han spillet af ham, der erobrede bolden.

– Nicki fik bolden på tværs, og så tog han en smart førsteberøring ind i boksen med sin højre yderside. Så kom han alene med målmanden, og så gik keeperen mod Nicki, og han sparkede den så koldblodigt ind langs jorden.

Træner er fattet

VB 1968 formåede ikke at holde 1-0-føringen hele opgøret, da topholdet Herstedøster IC i de døende minutter satte kuglen i nettet til 1-1 ved Jakob Riisgaard Christensen. VB 1968-cheftræneren er dog tilfreds med det ene point mod et fysisk stærkt hold.

– Det er lidt ambivalent, for jeg er fattet. Jeg synes, at Herstedøster fortjente at få målet. De pressede os godt i anden halvleg, men det er selvfølgelig ærgerligt, for vi kæmpede for at holde på føringen. Vi er ramt skader hos vores venstre stopper og sekser Kim, som er rigtig dygtig og måske én af Sjællandsseriens bedste seksere.

– Vi satte så en ny spiller ind til kampen i Mathias Boriths, der fik debut, som kommer fra Jægersborg, og tidligere anfører er for Hørsholms Sjællandsserie-hold. Ham fik vi i spil, og han gik så i stykker efter en 13-15 minutter. Det var tre centrale spillere, som kan forsvare, og så begyndte jeg at bruge vores offensive spillere som defensive spillere. Viktor (Viktor Mariendal Andersen, red.) startede kampen som nier og sluttede som midtstopper, siger Mohamad El-Faour til LigaBold.dk og fortsætter:

– Det er lidt uvant for dem, så det er selvfølgelig ærgerligt, for drengene havde fortjent at køre den hjem, men med min trænerkasket på, så er jeg meget fattet angående det ene point.

Med resultatet slutter VB 1968 som nummer fire i grundspillet i Sjællandsserien Pulje 1 med 24 point. Det er ni point efter Herstedøster IC på førstepladsen. I resten af foråret venter der kampe i oprykningsspillet for VB 1968 mod top syv-holdene i puljen.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]