Sjællandsserien Pulje 1

Nicki Billes klub henter Ishøj-profil

Ishøj-mandskabet – ligabold.dk

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Yusuf Onurlu har været en af profilerne på Danmarksserie-holdet Ishøj IF over de seneste par år, men tiden i Ishøj er slut for offensivspilleren.

Onurlu fortæller til LigaBold.dk, at han fremover skal tørne ud for VB 1968 (Værebro) i Sjællandsserien. Klubben har blandt andre Nicki Bille tilknyttet.

– Jeg har valgt at skifte til VB 1968, fordi klubben har gang i et spændende projekt. Derudover er deres træner Mouhammed (Mouhammad El Faour, red.) også min gamle træner fra min FC Nordsjælland-tid, så det har også været en grundene til, jeg er skiftet. Jeg vil gerne spille under ham. Jeg var gerne være med på et eventyr, og det kan godt være, at man skal gå lidt stille med det, men jeg vil gerne rykke op, og det tror jeg også, at de gerne vil, siger Yusuf Onurlu til LigaBold.dk.

Hvordan har du med at træde et skridt ned niveaumæssigt?

– Det har jeg det fint nok med. Jeg har været ude at se nogle kampe fra Sjællandsserien og nogle af Værebros kampe. Jeg kan ikke lige spotte den helt store forskel mellem de to rækker, men personligt har jeg ikke noget imod det, og det påvirker mig ikke at tage et skridt ned for at tage et skridt op igen.

I Værebro kommer Onurlu til at træne med Nicki Bille, der er en del af klubben, og det ser han frem til.

– Jeg kender ikke Nicki Bille så godt, men ud fra hvad jeg har læst og hørt, så tror jeg, at han gerne vil spille noget fodbold igen snart. Det er ikke det afgørende for mig i forhold til at komme derud for at spille og træne, men jeg glæder mig selvfølgelig til det, hvis han er der.

Fantastisk tid i Ishøj

Yusuf Onurlu skiftede til Ishøj i august 2018, og han har tidligere spillet på FC Nordsjællands ungdomshold. Når offensivspilleren ser tilbage på tiden i Ishøj, så er det med stor glæde.

– Det har været en sindssyg god og fantastisk tid i Ishøj. Da jeg kom til Ishøj, der havde jeg stoppet med at spille fodbold i FC Nordsjælland, så gik jeg ned og spillede i Serie 4. Så kom jeg direkte til Ishøj, og der blev jeg topscorer. Det har været en ubeskrivelig tid, og det er nogle gode mennesker. De har gang i et kæmpestort projekt, som jeg ville ønske, at jeg kunne være en del af, men der er desværre også andre ting i livet end fodbold. Jeg vil gå så langt at sige, at det har været den fedeste klub, som jeg har været i indtil nu. De har et højt sportsligt og professionelt niveau.

Yusuf Onurlu har løbende haft kontakt med sin tidligere træner Mouhammad El Faour, og Onurlu håber på, at han kan skabe gode resultater med sin nye klub.

– Egentlig har jeg altid haft en dialog med Mouhammed igennem næsten hele min fodboldkarriere, og vi har nok i et godt stykke tid gerne ville genforenes. Så opstod der en mulighed endelig, hvor vi begge kunne gøre det. Det personlige bånd har selvfølgelig været en del af det, men jeg vil også gerne med på et eventyr i Værebro. At rykke op med dem kunne være en rigtig fed og stor ting, specielt for menneskene derude. Og så har klubben sikret sig den bedste midtbanespiller, så mon ikke, at der sker et eller andet, siger Onurlu med et smil.

Selvom Ishøj mister en af sine profiler, så har klubben taget det pænt, siger Onurlu. Det var dog alligevel et lidt svært farvel, da han har et nært forhold til mange personer i klubben.

– Mellem mig og Ishøj er det meget personligt, da jeg er knyttet til de mennesker, som der er derude blandt andet til deres sportschef. Han er et fantastisk menneske, men de var selvfølgelig forståelige og kunne godt acceptere det. De handlede meget professionelt. Man prøvede at komme med nogle alternativer til, hvad man kunne gøre, men i sidste ende skulle jeg tage beslutningen, og da jeg fremlagde min beslutning, så tog de det meget positivt. Der var ingen sure miner, og jeg tror ikke, at jeg smækkede med nogle døre. Det er virkelig en klub, som jeg elsker, og jeg elsker menneskene, og det ved de også godt.

Så du vil gerne prøve noget nyt?

– Man kan ikke lægge skjul på, lige meget hvilken spiller der skifter klub, så vil man gerne have noget friskt, men nogle gange har man bare lyst til at komme på et eventyr. I Ishøj håber jeg meget, at de rykker op i 2. division, og Værebro ligger til oprykning til Danmarksserien, så jeg skulle vælge, hvor jeg gerne ville være, og hvilket eventyr som jeg ville, og der har jeg så valgt at prøve eventyret i Værebro, siger Yusuf Onurlu til LigaBold.dk.

Ishøj indtager andenpladsen i Danmarksserien Pulje 1, mens VB 1968 er placeret som nummer tre i Sjællandsserien Pulje 1.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]