København Serie 2 Pulje 4

Nørrebro FF-formand inden lokalderby: Bliver årets kamp

Seriefodbold

 

Hvad regner du med, at det bliver for et opgør?
Det bliver årets kamp for alle i og omkring klubben – især for mange af os lokale drenge, som er født og opvokset her på Nørrebro. Derbyopgør betyder alt i fodbold, og det bliver på mange punkter et vildt opgør. Jeg synes, at man det seneste år kunne se, hvad det betyder for os at slå et hold som Nørrebro United. Det er en rigtig sund rivalisering.

Hvad bliver nøglen til sejr for jer, og hvorfor?
Nøglen bliver vilje, gejst og at overholde gameplanen. Vi ved, at Nørrebro United også gerne vil spille fodbold langs tæppet, så det bliver jo et fedt opgør.

I forhold til jeres placering i rækken. Hvad vil en sejr betyde for jer?
En sejr vil betyde alt. Det er for det første et derby, som vi allerhelst skal vinde. Derudover er stillingen absurd tæt mellem de øverste hold, og det handler om at skrabe så mange point sammen som overhovedet muligt. Alle opgør er derfor lige vigtige, men der selvfølgelig lidt ekstra lir til kampen i weekenden.

Hvordan synes du spille- og formmæssigt, at I kommer ind til opgøret?
Resultatmæssigt har det været ok. Vi tabte fortjent til både B.1960 og FC Nyhavn, som vi har mødt i henholdsvis i første og seneste runde. Selvom vi havde bolden en del i de to kampe, så forvaltede vi bare ikke den tunge overvægt af boldbesiddelse til noget konstruktivt på banen. I de andre kampe, hvor vi hev tre pinde hjem, der spillede vi ganske fint i perioder. Der er plads til forbedring, og det arbejder vi meget på lige pt..

Hvordan skal I dæmme op for jeres modstanders kvaliteter?
Vi skal være toptændte fra første til sidste minut af kampen. Og så skal vi være klar på, at de også gerne vil spille flot fodbold langs jorden, så der skal vi matche dem. Det er supervigtigt, at de ikke får alt for meget tid og plads til at sætte spillet op. Vi skal virkelig stå tæt sammen i kæderne og lukke ned for mellemrummene. Hvis vi formår det, så har vi rimelig gode forudsætninger for at stå som sejrherre efter de 90 minutter.

Hvad har I arbejdet med på træningsbanen op til kampen, og hvorfor?
Vi har arbejdet på at finjustere vores spil. Det gælder både spilopbygning og effektiviteten i afslutningerne. Vi stiler konstant efter at udvikle os som hold.

Hvor stor opbakning tror du, at der kommer til kampen fra jeres fans, og hvorfor?
Der kommer til at være kæmpestor opbakning, som vi fik en smagsprøve på det seneste år. Det er jo velsagtens det første store derby på Nørrebro nogensinde, så det er kæmpestort for lokalområdet. Vi har hele tiden følt stor opbakning for det, vi går og laver herude i NFF fra venner og bekendte her på Nørrebro. Kampen på lørdag er ikke kun for os spillere, men for alle på Nørrebro. Det er resultatet af det hårde arbejde, vi har lagt for dagen, hver dag, de seneste fire år.

Hvem, tror du, bliver kampens profil, og hvorfor?
Med de navne, der er til rådighed for os til kampen på lørdag, så kunne det meget vel være de fire forreste. Hvem det så bliver, det er svært at sige, men Nader Fitian og Youssef Sadouk er i hvert fald til rådighed igen efter nogle kampe på sidelinjen.

Kommende kamp:
Modstander: Nørrebro United
Kampsted: Ude
Dato & klokkeslæt: Lørdag 19. september klokken 16.00

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]