Fyn Serie 1 Pulje 2

Nomineret til Fyn Serie 1 og Serie 2 ‘Efterårets målmand’: Mikkel Lorenzen – Kildemosens BK

Mikkel Lorenzen – Foto – Kurt Bebe

Mikkel Winther Lorenzens indsats skinner klart igennem – både på og udenfor banen. Mikkel er en af de to spillere, som har gennemført flest kampe for Kildemosens’ herre førstehold og leverer altid en solid indsats.

Hvis ikke det var for Mikkels kompetencer imellem stængerne, havde det måske ikke set så godt ud for Kildemosens’ herre 1, som det gør nu. Mikkel har sindssyg hurtige reflekser og på trods af hans størrelse, er han en meget adræt keeper, der ikke er bange for at tage nogle tæsk i feltet. Det, jeg vil fremhæve, som Mikkels største force, er hans spil med bolden. Mikkel kunne nemt anses for at være en markspiller med hans overblik og rolighed på kuglen.

Mikkel er også verbalt stærk – lige præcis som en målmand skal være, så hans forsvarskæde føler sig tryg ved ham. Mikkel yder altid den bedste indsats, han kan, og det gør, at Kildemosens-holdet stoler 100 procent på ham og ikke tvivler ét sekund på, at han nok skal redde deres røv, hvis lokummet brænder. Mikkel er en vinder og vil gøre alt i hans magt for, at han spiller en god kamp, og de som hold vinder.

En kamp man kan fremhæve:
OKS-KB

Kildemosens møder OKS på udebane i en af sæsonens første kampe, og Kildemosens spiller deres mest elendige første halvleg nogensinde. Trods den elendige første halvleg formåede Mikkel alligevel at redde fem x 100 procent chancer til OKS ved hele tiden at være klar og dygtig, som den målmand han er.

Det beviser på mange måder, han er den bedste keeper i hele Serie 1. Mikkel er en utrolig behagelig fyr, som altid har en kæk bemærkning til alt. Han forsøger konstant at lave en kanal til træning, det ender som regel med, det går udover ham selv. Men derudover er han en utrolig dygtig målmand med fødderne. Han er utrolig kølig, dette er med til at give Kildemosens’ forsvar en kæmpe ro, fordi uanset hvor presset de måtte være, så kan de altid smide bolden ned til Mikkel, så sørger han for at gøre det nødvendige. Han er meget vellidt blandt holdet og en stor del af det sociale i deres klub, hvilket også smitter af på spillet på banen, fordi hold op han disker op med nogle klasseredninger, når man mindst venter det, og det gør ham til en utrolig vigtig brik i Kildemosens’ spil og har bestemt en stor andel i, at de overvintrer på en førsteplads.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]