Sjællandsserien Pulje 2

Nordfalster om svagt efterår: Vi har ikke kunne stille med de samme 14 spillere

Nordfalster_FB.png

Nordfalster havde stor succes i LSF serien i sidste sæson, hvor man vandt næsten alle kampe. Man vandt otte kampe, og tabte kun en, i de ti kampe man spillede. I denne her sæson har det knebet gevaldigt med sejrene. Nordfalster har kun vundet en kamp, i de hidtil 11 kampe, som de har spillet. Michael Pedersen, som var cheftræner i efteråret, har en ide om, hvorfor det gik, som det gjorde i efteråret.

– Det er nok en blanding af mange ting. Vi kom op og det var et andet niveau. Selvom vi har et rigtig godt hold, så har vi manglet det sidste timing. Vi har ikke stillet med de samme 14 spiller, og det giver ikke meget kontinuitet. Vi har været uheldige, udtaler Michael Pedersen, og fortsætter:

– I LSF serien vandt vi stort set alle kampe. I Sjællandsserien er der bare bedre hold, og vi bliver straffet, siger Michael Pedersen.

Michael Pedersen er blevet assistenttræner i vinters, hvor Anders Sørensen er kommet ind, og skal agere cheftræner. Nordfalster har desuden også Søren Tiller, som assistenttræner.

Målsætningen for Nordfalster er dog helt klar. Målsætningen er at blive i Sjællandsserien.

– Mange af de spillere, som har haft noget divisionserfaring, har ikke spillet. Vi har hele tiden skulle rokere om. Det er en del af gamet. Vi skal nok klare den. Det er helt klart målsætningen, at blive i Sjællandsserien, og det har vi uden tvivl også kvalitet til, udtaler Michael Pedersen.

Michael Pedersen, ser også en masse spændende ting ske i ungdommen i klubben.

– Der er masse spændende ting, som vi har gang i. Selvom det er en lille klub, så er ved at få ungdommen så meget frem. Det har været lidt op ad bakke, fordi der har været mangel på spillere hernede, siger den nye assistenttræner.

Det har også været et problem for holdet, at få trænet nok.

– Det har været svært at få folk til at træne. Hvis man ikke kan få trænet to-tre gange om ugen, så bliver det svært. Vi har en del spillere, som kommer fra København, og kan kun kan træne en gang om ugen, udtaler Michael Pedersen.

Nordfalster starter forårssæsonen ud d. 4 april kl. 15.30 på hjemmebane, hvor man tager i mod Nykøbing FC, som ligger midt i puljen.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]